FOTBAL  »  LIGA 2  »  INVESTIȚIE

VIDEO + FOTO Complexul Sportiv de 7 milioane de euro e aproape gata! Noi detalii despre investiție: „Suntem la 85%”

Cum va arăta Complexul Sportiv Carpați, din Brașov +14   FOTO
Cum va arăta Complexul Sportiv Carpați, din Brașov

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 08:23 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 10:15

Complexul Sportiv Carpați, din Brașov, este tot mai aproape de a fi finalizat. Termenul preconizat e mai 2024, iar primarul Allen Coliban a vizitat șantierul și a oferit detalii despre proiect.

Începând cu această primăvară, un nou complex sportiv va fi disponibil în România. Brașovul va avea la dispoziție o bază modernă pentru sport, cu un teren de fotbal cu gazon sintetic, care respectă normele FIFA și UEFA. pistă de alergare și o sală de sport pentru competiții sportive, la nivel de ligă națională.

Lucrările au început în martie 2022 și sunt aproape de finalizare. Costul, cu TVA, s-a ridicat la 34,4 milioane de lei, adică 7 milioane de euro. Banii au fost plătiți de la bugetul local.

FOTO. Cum va arăta Complexul Sportiv Carpați, din Brașov

+10 FOTO

,,Lucrările la Baza Sportivă Carpați sunt la un nivel de progres de 85% și vor fi gata până la finalul lunii aprilie.

Este o infrastructură de care au nevoie copiii și tinerii brașoveni, o infrastructură sportivă completă, care este compusă dintr-un stadion cu suprafața artificială, o pistă de alergare de tartan, omologabilă, și o sală de sport în care se pot desfășura inclusiv competiții de ligă națională la sporturile de echipă.

Este o infrastructură de care vor beneficia în primul rând elevii Liceului cu Program Sportiv, dar această infrastructură va putea găzdui și activități ale altor cluburi brașovene. În contextul în care avem aproape 1.000 de copii care activează la diverse secții ale Clubului Sportiv Corona, avem o nevoie foarte mare de infrastructură sportivă în oraș, iar Baza Sportivă Carpați va completa oferta actuală”, a declarat primarul Allen Coliban.

Primăria Brașov a precizat că „La terenul de fotbal s-a realizat infrastructura și sistemul de drenaj, urmează încă un strat de piatră spartă și, apoi, se amenajează suprafața de joc, din gazon sintetic.

De săptămâna viitoare este programată și ridicarea stâlpilor pentru nocturna stadionului. În cazul pistei de alergare, este finalizată infrastructura și odată ce condițiile meteo vor permite, se va turna și pista cu cele 4 culoare de alergare, cu suprafață de tartan. Tot în următoarele săptămâni vor fi finalizate și lucrările la tribună, care va avea 500 de locuri”. 

Citește și:

O divizie nebună, nebună, nebună! Liga 2 pornește azi la drum, dueluri imprevizibile, situații SF
LIGA 2
O divizie nebună, nebună, nebună! Liga 2 pornește azi la drum, dueluri imprevizibile, situații SF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
soimiisibiu
soimiisibiu  •  22 Februarie 2024, 10:19

O mare porcărie cu terenurile astea sintetice. Acel stadion avea un gazon excelent, la fel ca toate terenurile din Brașov. În rest da arata foarte bine ce se modernizează acolo, dar dacă faceau gazon natural în loc de sintetic era foarte bine.

ionutplural
ionutplural  •  22 Februarie 2024, 10:14

De highlight-ati aceste texte?? "Lucrările au început în martie 2022 și sunt aproape de finalizare. Costul, cu TVA, s-a ridicat la 34,4 milioane de lei, adică 7 milioane de euro. Banii au fost plătiți de la bugetul local." E deranjant si greu de citit!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează