FOTBAL  »  LIGA 2  »  NEGOCIERI

VIDEO Fotbalistul cumpărat cu 5 milioane de euro în 2019, gol cu călcâiul în Liga 2: „Am demarat deja discuțiile, va fi cel mai bun din campionat!”

Printre marcatorii gazdelor s-a aflat și Firmin Mubele (28 de ani), jucătorul care a evoluat în prima ligă din Franța și care era cotat, acum patru ani, la 5 milioane de euro.
Printre marcatorii gazdelor s-a aflat și Firmin Mubele (28 de ani), jucătorul care a evoluat în prima ligă din Franța și care era cotat, acum patru ani, la 5 milioane de euro.

Articol de - Publicat duminica, 01 mai 2022 16:57 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 17:09

CSC Comunal 1599 Șelimbăr a obținut o victorie categorică, la scor, 6-0, în disputa de pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila. Printre marcatorii gazdelor s-a aflat și Firmin Mubele (28 de ani), jucătorul care a evoluat în prima ligă din Franța și care era cotat, acum patru ani, la 5 milioane de euro.

Mubele a înscris spectaculos, cu călcâiul, în minutul 59, un gol cum rar se poate vedea pe stadioanele din România. 

Steliștii au sărbătorit cu fanii victoria cu Petrolul » Momente spectaculoase în Ghencea
CSA STEAUA - PETROLUL 2-1
Steliștii au sărbătorit cu fanii victoria cu Petrolul » Momente spectaculoase în Ghencea

VIDEO Firmin Mubele, gol senzațional în Șelimbăr - Brăila

„Am demarat deja discuțiile cu impresarii lui Mubele pentru a vedea dacă îl vom putea ține și sezonul viitor la Șelimbăr. Va fi foarte greu, dar eu sper să îl ținem în continuare. 

Jucătorul s-a atașat de echipă, se simte bine la noi, argumente care ne dau speranțe. Oricum, Mubele este, acum, la doar 30 la sută din potențial. Când va ajunge la un nivel optim, fizic vorbind, va fi, clar, cel mai bun jucător din Liga 2”, a precizat Cornel Stănilă, președintele Șelimbărului, într-o intervenție la Metropola TV.

Firmin Mubele, fotbalist cu nume în Liga 2

Firmin Mubele și-a început cariera la AS Vita Club, în Congo. A fost remarcat de Al-Ahli Qatar, apoi a făcut pasul în Europa, la Rennes. În 2018, Toulouse plătea pentru el 5 milioane de euro. Atacantul era liber de contract din iulie 2021, după despărțirea de clubul francez.

Are 10 goluri în 60 de apariții în Ligue 1, inclusiv o reușită în poarta coloșilor de la PSG. Mubele debuta în prima reprezentativă a Republicii Democrate Congo la vârsta de 20 de ani. În 45 de selecții a marcat 9 goluri.

Fotbalistul cumpărat cu 5 milioane de euro în 2019, gol cu călcâiul în Liga 2: „Am demarat deja discuțiile, va fi cel mai bun din campionat!”
Firmin Ndombe Mubele, prezentat la Șelimbăr

Citește și alte știri din Liga 2:

EXCLUSIV Ce spune Jandarmeria după bătaia de la U Cluj - Unirea Slobozia » Cum se apără clujenii

Dialog aprins pe tema CSA Steaua » Gabi Balint: „Ce aveți cu clubul ăsta? Nu poţi să arunci la gunoi tot!”. Radu Naum: „Glumești?! Nu mai poate funcționa ca pe vremea comunismului!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
snooker
snooker  •  03 Mai 2022, 00:35

28 de ani de cand joaca fotbal poate.

elgabri
elgabri  •  01 Mai 2022, 17:54
Postat de leu.mr pe 01 Mai 2022, 17:44

Tipul are 28 de ani ?

In acte dar in realitate? Curand o sa se retraga, ce are daca altii s au fript cu el ??

leu.mr
leu.mr  •  01 Mai 2022, 17:44

Tipul are 28 de ani ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează