FOTBAL  »  LIGA 3  »  U CRAIOVA 1948

Scandal la U Craiova 1948! Nicolo Napoli s-a certat din nou cu Adrian Mititelu: "Trebuiau luate măsuri de urgență!"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2018 14:48

Italianul Nicolo Napoli a plecat de la U Craiova 1948, după ce a fost directorul tehnic al echipei în sezonul trecut, în care oltenii au promovat în Liga a 3-a.

Antrenorul italian, cel mai iubit antrenor de către fanii din Banie din istoria recentă, a dezvăluit motivele pentru care a plecat la echipă. Napoli susține că a cerut ca echipa să renunțe la anumiți jucători, dar Adrian Mititelu nu a fost de acord și patronul echipei a renunțat la antrenor.

"Unde să mai vin şi eu dacă a fost adus Ştefan Stoica? Dacă a fost adus Ştefan Stoica înseamnă că Adrian Mititelu nu a mai avut nevoie de mine. Dar nu este nicio problemă. Înainte de plecarea în vacanţă, eu i-am făcut un referat lui Adrian Mititelu cu jucătorii pe care nu îi mai doream la echipă în Liga a 3-a. Acolo se schimbă treaba şi nu mai sunt meciuri aşa cum erau pe la Liga a 4-a.

Unii dintre fotbalişti nu făceau faţă. Știu ce vorbesc. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece și să zicem că dacă am câştigat toate meciurile în Liga a 4-a suntem mari şi tari. La unii dintre ei Adrian a renunţat, dar la alţii observ că nu a renunţat. Doream şi alţi jucători pentru Liga a 3-a. Apoi au fost şi unele probleme în vestiar şi trebuia să se ia de urgenţă nişte măsuri. Lumea nu le ştie pe toate. Însă decizia finală i-a aparţinut lui Mititelu.

Am avut o relaţie foarte bună cu Mititelu. Acum, dacă el dorea să îmi impună alte reguli sau avea alte doleanţe, atunci cred că trebuia să le discutăm concret. Am avut unele discuţii, recunosc, dar altele au fost prin mesaje, iar eu aşteptam un semn de la el", a declarat Nicolo Napoli pentru Fanatik.

Nicolo Napoli și Adrian Mititelu au mai avut un diferend la finalul sezonului 2009, primul mandat al italianului în Bănie.

La fel ca Reghe în 2011

În 2011, Adrian Mititelu a avut un episod asemenătăr. În mai, cu o zi înainte de un meci, frații Mihai și Florin Costea au comandat pizza și papanași, iar antrenorul Laurențiu Reghecampf i-a exclus din lot. Atunci, Mititelu a fost de partea jucătorilor și l-a demis pe Reghe.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (14)
fly_vyp
fly_vyp  •  09 Iulie 2018, 19:25
Postat de poli_4_ever pe 09 Iulie 2018, 18:11

Ar vrea mitichelu. Unul a fost un dictator si a condus o tara importanta, devenind cunoscut in intreaga lume (chiar daca la modul negativ). Celalalt e doar un *** de care cel mult poti sa razi cum turuie ca un papagal si vorbeste numai tampenii. Mai repede seamana cu Viorica Dancila, dintr-un anumit punct de vedere

dar si Mititelu a devenit foarte cunoscut, prin prostia constanta de care da dovada :)))

fly_vyp
fly_vyp  •  09 Iulie 2018, 19:23
Postat de Ionel Santejudean pe 09 Iulie 2018, 18:33

Csu Mogoșoaia echipa de partid corupt pt manipularea prostimii. În CRAIOVA DOAR FC U CRAIOVA 1948,UNICA STIINTA si joacă în liga 3.Toata lumea stie acest lucru mai puțin asistați sociali si membri de partid manipulați si spălați pe creier de Olga...

s-a trezit si agramatul asta!!

kaloogarele
kaloogarele  •  09 Iulie 2018, 18:35
Postat de Ionel Santejudean pe 09 Iulie 2018, 18:33

Csu Mogoșoaia echipa de partid corupt pt manipularea prostimii. În CRAIOVA DOAR FC U CRAIOVA 1948,UNICA STIINTA si joacă în liga 3.Toata lumea stie acest lucru mai puțin asistați sociali si membri de partid manipulați si spălați pe creier de Olga...

da, mai putin aia care -au batut pe bilete pentru supercupa. sau poate aia cred ca in supercupa joaca supermititica? hai mah, atz inceput cu bautura de dimineata

Vezi toate comentariile (14)
Comentează