FOTBAL  »  LIGA 4  »  CS FC DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO CS FC Dinamo merge „ceas”! A bătut cu 25-0 în campionat, iar obiectivul e clar: „Promovarea este obligatorie” » Ce a spus antrenorul Andrei Cristea despre o fuziune cu oricare dintre celelalte două Dinamo

Andrei Cristea
Andrei Cristea

Articol de , - Publicat vineri, 24 martie 2023 13:43 / Actualizat vineri, 24 martie 2023 14:30

Andrei Cristea (38 de ani), tehnicianul celor de la CS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, a vorbit despre modul în care se descurcă formația sa în Liga a 4-a, dar și cum se simte în rolul de antrenor. 

Retras în 2022, Andrei Cristea și-a început cariera de antrenor. Acesta a preluat în vară CS FC Dinamo, echipa finanțată de Nicolae Badea, și merge „ceas” în Liga a 4-a, unde este lider autoritar. 

Prima decizie luată de Șerdean, după ce a vândut acțiunile lui Dinamo » Anunțul oficial
Dinamo
Prima decizie luată de Șerdean, după ce a vândut acțiunile lui Dinamo » Anunțul oficial

Alb-roșii sunt pe primul loc în clasament și vin după o victorie zdrobitoare în campionat, 25-0 cu ACS Turistul București. Cristea a vorbit despre nivelul formației sale, dar și obiectivele pe care și le-a impus în acest sezon.

VIDEO Andrei Cristea: „Rezultatele vin în urma unei munci serioase și în urma unei selecții riguroase”

„Este un proiect frumos, un proiect în care eu am crezut de la început. Îi mulțumesc domnului Badea pentru încredere și susținere.  Rezultatele vin în urma unei munci serioase, în urma unei selecții riguroase și datorită unor băieți cu mult caracter. 

Suntem pe primul loc, urmează o serie foarte grea de meciuri, chiar dacă am bătut în ultimul meci cu 25-0, eu le-am transmis băieților că nu vreau să discut niciun moment despre acest meci. Pentru mine rezultatele importante sunt cele contra echipelor mai bine clasate, aici mă refer la meciurile din perioada de pregătire când am bătut Agricola Borcea cu 5-2 și Înainte Modelu cu 4-1, echipe de Liga a 3-a. 

Și mai ales săptămâna trecută, îi mulțumesc domnului Burcă de la Metaloglobus, care ne-a făcut această propunere și am reușit să câștigăm contra unei echipe de Liga a 2-a cu 2-1. Nivelul cred că este destul de bun. Selecția bună, băieții se pregătesc foarte bine. Sunt serioși, sunt implicați și din lotul de 23 de jucători cred că 15 sunt sub 21 de ani”, a declarat Andrei Cristea pentru GSP.ro 

Andrei Cristea: „Promovarea e obligatorie!”

Fostul atacant a precizat că nu se gândește încă la viitor, acesta are în plan doar să obțină promovarea cu CS FC Dinamo. De asemenea, acesta a refuzat să comenteze o posibilă fuziune cu Dinamo din Liga a 2-a sau CS Dinamo, echipa Ministerului. 

„Eu am o strategie proprie prin care în acest sezon vreau să pregătesc stagiunea următoare, unde va trebui să joace jucători 2003 și 2005. Suntem acoperiți pe aceste posturi pentru că i-am selectat destul de bine. Obligatoriu promovarea. Primul pas este meciul de sâmbătă, jucăm la Romprim, echipă cu bază sportivă frumoasă. 

Pe urmă jucăm cu locul 2 și locul 3. Apoi va fi un play-off foarte greu. Barajul îl vom juca cred cu județul Prahova, cred că împotriva Breazei, echipă pe care noi în pregătire am bătut-o deja cu 4-0. Viitorul pe termen scurt mă interesează. Să promovăm și pe urmă în funcție de dorințele domnului Badea ne vom așeza la masă și vom discuta de obiectivul următor.

Sincer să fiu, mă depășesc astfel de discuții (n.r. - o posibilă fuziune cu Dinamo). Eu mă ocup de partea sportivă, am făcut-o destul de bine până acum. Lucrurile astea domnul Badea vi le pot confirma sau infirma”, a mai precizat Cristea. 

Am mai avut o experiență la Iași în care am fost nevoit să antrenez la Liga 1. Când spun nevoit datorită faptului că eram al doilea golgeter al campionatului, am acceptat această funcție și mi-a prins foarte bine. Acum este cu totul altceva, am luat un proiect de la zero care crește frumos.

Mi-e greu să mă autocaracterizez. Îmi place disciplina, cred în muncă și mai ales în seriozitate. Acept foarte ușor dialogul, îmi place foarte mult să motivez jucătorii și mai departe cred că rezultatele vorbesc pentru fiecare.

- Andrei Cristea, antrenor CS FC Dinamo

VIDEO Cum arată un antrenament condus de Andrei Cristea la Dinamo-ul lui Badea din Liga a IV-a

Citește și: 

Bunuri sub sechestru la un club din Liga 1, dar managerul consideră situația ca fiind una bună: „Mașina era tot acolo!”
PROBLEME
Bunuri sub sechestru la un club din Liga 1, dar managerul consideră situația ca fiind una bună: „Mașina era tot acolo!”
Bancu anunță când va reveni pe teren: „Nu are rost să forțez. Nu merită riscul”
CSU CRAIOVA
Bancu anunță când va reveni pe teren: „Nu are rost să forțez. Nu merită riscul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno807
creeperno807  •  24 Martie 2023, 22:44

D-aia nu e inregistrata liga 4 la pariuri

bogat
bogat  •  24 Martie 2023, 17:00

25-0 adica un gol la mai putin de 4 minute. Turistii aia au jucat in 11, au un lot de jucatori care fac antrenamente impreuna sau i-au adunat de pe strada la ora meciului? Asta nu e rezultat relevant, nu se poate sa existe asemenea decalaje intr-o liga.

Catalynn__..
Catalynn__..  •  24 Martie 2023, 15:38
Postat de yellowstone_vs pe 24 Martie 2023, 14:58

i-auzi randoameeeeeeeeeeeeeeeeeeee alt dinamo :))))))))))))))))) in loc sa se desfiinteze ..astia se re-nfiinteaza :)))))))))))) iar tu tot prost ramai :)))))))))

Fii atent ce mi-a răspuns Vansoitan după ce i-am spus ca dacă el nu exista (știi ca absolut tot ce spune iese pe dos), FC fcsb avea minim 6 campionate: “fara mine,astazi Steaua din liga 1 nici nu exista bah pro99stule. eu sunt cel care facea corespondenta cu elfsborg prin 2007. ca sa intelegi de ce vitan barzesti a ajuns in liga a 2-a si este in pragul desfiintarii. si cu nec nejmegen sau vorksla poltava tot eu am vorbit. doar nu crezi ca pescarii aia reuseau sa elimine pe vitan barzesti daca nu le spuneam eu ca pot face asta si unde sunt punctele slabe de la vitan baresti.,” :-))) Așa ceva!? :-))) Deci el acum 16 ani “făcea coresponță cu Elfsborg”, deși, dacă îl credem ce vârsta zice ca are acum, atunci era prin clasa a 4-a. :-)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close