FOTBAL  »  LIGA 4  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Acel 22-0, în care Florin Costea a marcat 7 goluri, a fost BLAT » 200 de lei pentru adversari, arbitrul a oprit meciul în minutul 67! Detalii incredibile din culise

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 13:49 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 14:11

Gazeta Sporturilor publică informații de culise din meciul pe care ARO Câmpulung l-a câștigat cu Juventus Bascov cu 22-0, pe 9 aprilie, în liga a 4-a din județul Argeș. 

La pauză era 18-0, iar arbitrul a oprit jocul în minutul 67! Cum a fost posibilă o astfel de desfășurare a partidei? „Gazdele au mers cu bani la oaspeți", susțin surse care cunosc situația. 

Dialog EXPLOZIV! Nervi și țipete în studio în scandalul CSA Steaua: „Ce vreți? Să terminăm cu sportul în țara asta? Anulați handbalul, voleiul, tot! Ce a continuat FCSB?”
CSA STEAUA
Dialog EXPLOZIV! Nervi și țipete în studio în scandalul CSA Steaua: „Ce vreți? Să terminăm cu sportul în țara asta? Anulați handbalul, voleiul, tot! Ce a continuat FCSB?”

Acuze de blat la meciul ARO Câmpulung – Juventus Bascov

Din informațiile GSP.ro, jucătorii de la Bascov, minori unii dintre ei, ar fi primit câte două sute de lei ca să piardă atât de rău. În aranjament ar fi fost implicați și jucători de la Câmpulung, inclusiv Măzărache, fostul atacant de la Universitatea Craiova, și el ar fi discutat cu fotbaliștii de la Juventus. 

Măzărache a marcat patru goluri, Florin Costea a înscris de șapte ori. Andrei Nilă (37 de ani), și el fost jucător în Liga 1, la CS Mioveni, a intrat de pe banca de rezerve și a marcat un hattrick. Au mai punctat Jenaru (un gol), Dascălu (6 goluri) și Robu (un gol).  

ARO e pe primul loc în clasament, cu 63 de puncte, trei peste Speed Academy, și cu un golaveraj fantastic, 127-10! Are un parcurs incredibil: 21 de victorii în 21 de meciuri.

Citește și: 

Vin veștile bune la Dinamo! Interviu cu antrenorul Ovidiu Burcă: „Suntem pe ultima sută să rezolvăm asta”

Noi informații: „Cine pierde din cauza Stelei va merge la TAS!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Catalin_ip
Catalin_ip  •  15 Aprilie 2023, 21:55
Postat de kordell pe 14 Aprilie 2023, 15:24

Si de ce trebuiau sa bata la un asemenea scor ???

probabil ca sa prinda cota mare la pariuri?????

kordell
kordell  •  14 Aprilie 2023, 15:24

Si de ce trebuiau sa bata la un asemenea scor ???

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  14 Aprilie 2023, 15:20

...sportul te impinge la trisat ...la sport iti rupi mainile si picioarele ...sa fie interzis sportul deorice fel ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează