FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Adversarul României, Sergej Milinkovici-Savici, a luat decizia FINALĂ în privința viitorului

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 23 august 2018 12:03

Sergej Milinkovici-Savici, 23 de ani, nu mai pleacă de la Lazio, după ce mijlocașului sârb i s-a oferit un contract de 3 milioane de euro anual până în 2023, fără clauză de reziliere.

  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

N-a strălucit deloc la Mondialul din Rusia, dar Lazio nu se poate dispensa de el, deși a fost curtat intens în vară. Sârbul Sergej Milinkovici-Savici, viitorul nostru adversar din Liga Națiunilor, a fost convins de președintele Claudiio Lotito să accepte prelungirea acordului până în 2023. Mijlocașul de 23 de ani va primi un salariu de 3 milioane de euro anual, dublu față de cât câștigă în prezent, și nu va avea inclusă nicio clauză de reziliere!

Vrea între 120 și 150 de milioane!

"Lotito a refuzat oferte de 100 de milioane de euro și visează ca, după încă o stagiune foarte bună, să obțină un preț între 120 și 150 de milioane, la o licitație între Juventus, Milan, Manchester United și Real Madrid", a anunțat presa italiană. După închiderea perioadei de transferuri în toată Europa, pe 31 august, președintele biancocelestilor va semna actele cu colegul lui Ștefan Radu și îl va blinda, având control asupra transferului său. 

24de goluri și 20 de assisturi are Milinkovici-Savici în 123 de meciuri jucate pentru Lazio în trei sezoane

18.000.000 €a plătit Lazio pentru a-l aduce de la Genk în 2015. Cota de piață i-a crescut între timp de 5 ori

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la Euro 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Vezi și: Scandal la națională! Starul din Premier League al adversarei României și-a pus la punct selecționerul și a fost lăsat acasă

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează