FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA, LUNI, AZI, TVR 1, GSP.RO

Decizie ciudată luată de Daum » Foloseşte un fotbalist pe o poziţie pe care n-a jucat niciodată!

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2017 20:37

Selecţionerul Christoph Daum a ales o echipă cel puţin ciudată pentru meciul din Muntenegru, de la ora 21:45. Neamţul l-a trecut în centrul apărării pe Cosmin Moţi, care va face cuplu de fundaşi centrali cu Vlad Chiricheş.

Dar cea mai ciudată decizie a lui Daum este folosirea lui Valerică Găman (28 de ani) la închidere alături de Răzvan Marin.

Trebuie menţionat că fotbalistul lui Karabukspor n-a jucat niciodată în cariera sa pe acel post. În cele 219 meciuri jucate în Liga 1 (la Universitatea Craiova, Dinamo şi Astra) el a fost fundaş central.

Mai mult, Găman are o singură prezenţă în echipa naţională a României în ultimii 3 ani: România - Congo 1-1, 25 mai 2016.

Echipa de start a României:  Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Moţi, Toşca - Găman, R. Marin - Chipciu, Stancu, Maxim - Fl. Andone

  • MUNTENEGRU - ROMÂNIA, azi, 21:45, în direct la TVR 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 13p
3. Danemarca 13p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

Meciurile următoare: 

  • 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
westfield
westfield  •  04 Septembrie 2017, 21:29
Postat de waves pe 04 Septembrie 2017, 21:16

Este singurul care refuză sărăcia de echipa fcsb echipa machidonilor .De ce nu a sărit gsp când a spus gigi asta?VREau SA PIARDĂ ROMANiA cu 0 7.Si mai aduce de la Craiova nu fii trist , este o eunucie a fotbalului ce fac machidonii , cu presa cu tot....

Cand e vorba de echipa nationala orice om intreg la cap trebuie sa renunte la simpatii/antipatii. Aici n-ar trebui sa se tina cont de ce simti tu pt o echipa sau alta. Am avut sperante in omul asta, dar PAREREA MEA e ca nu nu cunoaste profilul jucatorului roman, nu cunoaste cluburile, nu cunoaste bine nici omenii de care e inconjurat. Asta nu-l iarta pt jocul execrabil al nationalei. Nu sunt jucatori? Ok, pleaca. Si mai ales, nu promite ce nu poti face.

waves
waves  •  04 Septembrie 2017, 21:16
Postat de westfield pe 04 Septembrie 2017, 21:10

Aloo, nene, de ce vb prostii ? Her Daum a mai facut echipa de inca 7 ori pana acum, in meciuri oficiale, iar in 5 ne-au umilit care si cum ne-au prins ( am exclus turul cu Armenia si cel cu Muntenegru, unde putem spune ca a avut ghinion). Acum, nu suntem toti profesionisti ca tine, dar macar de ar intineri echipa asta si nu l-ar condamna prea multi daca ar pierde meciurile. N-are cu cine? Pai nu el ne-a dat aripi ca are si ca inca va avea rezultate ?

Este singurul care refuză sărăcia de echipa fcsb echipa machidonilor .De ce nu a sărit gsp când a spus gigi asta?VREau SA PIARDĂ ROMANiA cu 0 7.Si mai aduce de la Craiova nu fii trist , este o eunucie a fotbalului ce fac machidonii , cu presa cu tot....

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  04 Septembrie 2017, 21:07
Postat de tinn pe 04 Septembrie 2017, 20:51

Aici vb de fotbal, nu de xenofobii

Pai nu imi place nici ca selectioner pentru ca e genul de "habarnist

Vezi toate comentariile (15)
Comentează