FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

Edi Iordănescu vrea să discute cu „indezirabilul” de la ultimele acțiuni ale României: „O să fac asta, dar nu aștept pe nimeni!”

Selecționerul Edi Iordănescu (45 de ani) este dispus să facă pace cu Andrei Ivan (26 de ani), atacantul celor de la CS Universitatea Craiova.  / FOTO: Imago
Selecționerul Edi Iordănescu (45 de ani) este dispus să facă pace cu Andrei Ivan (26 de ani), atacantul celor de la CS Universitatea Craiova. / FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 23:18 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 23:46

Selecționerul Edi Iordănescu (45 de ani) este dispus să facă pace cu Andrei Ivan (26 de ani), atacantul celor de la CS Universitatea Craiova. 

Supărat pe atitudinea avută de Andrei Ivan vara trecută, la înfrângerile din Nations League cu Muntenegru și Bosnia, Edi Iordănescu l-a sărit din schemă de la convocări. Selecționerul spune că va discuta cu el pentru a lămuri situația și îi recomandă un transfer în străinătate.

Conflictul dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu atinge noi cote: „Să arate declarația de avere! Tot ce a făcut la FRF e infracțional”
FCSB
Conflictul dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu atinge noi cote: „Să arate declarația de avere! Tot ce a făcut la FRF e infracțional”

Edi Iordănescu: „Urmează să am o discuție cu Andrei Ivan”

„Eu cred că Andrei Ivan este într-un mediu foarte bun din multe puncte de vedere la Craiova. Sunt condiții bune de lucru, de antrenament, de cantonament, alimentație, vitaminizare, dar, la echipa națională, nu poate avea niciun jucător privilegii.

Eu mi-aș dori ca el să facă pasul din nou în străinătate. Cred că are nevoie de un mediu în care să fie un pic mai puțin răsfățat, să fie 100% pe picioarele lui, să se responsabilizeze total și să facă pasul către următorul nivel.

Nu am nimic personal cu nimeni. Vă spun în premieră. Urmează să am o discuție cu el, pentru că așa a rămas. A rămas ca după această acțiune să am o discuție cu el, dar eu nu am timp pentru nimeni. Nu aștept pe nimeni. 

Dacă eu dau mereu 100%... nimeni nu are voie să dea 99%. Cine vine dă totul sau nu vine. Punct! Mai departe, concluziile le trageți dumneavoastră. E un jucător care are potențial, sper doar să fi găsit înțelepciunea și maturitatea pentru a le valorifica”, a spus Edi Iordănescu, potrivit Prosport.

De unde a pornit conflictul Iordănescu - Ivan

Edi Iordănescu a fost nemulțumit de atitudinea pe care Andrei Ivan a avut-o înainte de meciul cu Bosnia, dar și la partida cu Muntenegru, din ediția trecută de Nations League. A aflat că jucătorul, aflat în tribună, se amuza la telefon în timp ce România era condusă cu 3-0.

Edi nu a uitat ce a mai tot spus Ivan. Au fost lucruri, nu atât la adresa lui, dar și a echipei. Așa că mai are încă o bilă neagră. Și totuși are încă încredere în el, în potențialul lui, așa că are șanse să revină în lot. Dar crede că pentru Ivan a venit momentul să se rupă de clubul din Bănie, unde este prea protejat și să facă pasul la o formație din străinătate, să fie pe picioarele lui
- Surse federale, pentru GSP, în mai 2023

VIDEO. „Nu-i convine lui Becali? Are 3 variante” » Răzvan Burleanu, dezlănțuit! Președintele FRF l-a pus la punct pe Gigi Becali

Citește și alte știri despre echipa națională: 

„Domnule Pițurcă, v-ați întoarce la echipa națională?” » Răspunsul fostului selecționer + înțepătură pentru Anghel Iordănescu

Contre în direct pe tema rezultatelor naționalelor: „Suntem vai de mama noastră!” vs „Ori nu vrei să înțelegi, ori vrei să facem polemică”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (10)
firaldo
firaldo  •  28 Iunie 2023, 12:13

Cu alte cuvinte...vrei la națională, pleacă de la Craiova.La viitoarele meciuri ale naționalei Băluță o să fie nelipsit.

observator_federal
observator_federal  •  28 Iunie 2023, 09:48
Postat de calivin pe 28 Iunie 2023, 00:09

Dar sa i invete o tactica pt a recupera mingea si a ataca nu poate? Cu Ivan sau fara tot aia e.Sau vrea sa l puna sa bata penalty urile daca o sa avem?

Penaltyurile le bat Stanciu (a ratat cu Muntenegru și Liechtenstein) sau Pușcaș (a ratat cu Norvegia, Finlanda), Răzvan Marin (cu Georgia).

DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  28 Iunie 2023, 09:32

Afirmatii tipice.. pentru gandirea limitata si ilogica a lui " ***". Intai spune : "..Eu cred că Andrei Ivan este într-un mediu foarte bun din multe puncte de vedere la Craiova..". Apoi...completeasza : "..Dar crede că pentru Ivan a venit momentul să se rupă de clubul din Bănie, unde este prea protejat și să facă pasul la o formație din străinătate, să fie pe picioarele lui.." Deci la Craiova ...mediul este ..ori...foarte bun...sau este prost ? E cam prea multa...nebuloasa in mintea lui " ***". Ce nu pricepe " ***" este ca in Romania se joaca un fotbal de prin anii 1990, ca astazi jocul colectiv este regula, iar la noi cu jucatori, care stau pe postul lor si joaca doar cind le vine mingea la picior...nu se mai poate. O Popescu- de exemplu- este " tipul " de jucator roman,...umflat valoric, nu stie faza defensiva, cedeaza usor la efort, nu stie jocul colectiv, el " o ia de unul singur" si ..pierde 90% din mingi. dar e socotit " mare valoare" si se vreau milioane multe pe el. Un alt " super umflat" e Pantea, adus , doar ca joaca...la Becali, un limitat. La mijloc nici unul nu stia ...jocul colectiv, fundasii laterali au stat ...toate meciurile.. " la cutie", de frica, si tot au luat goluri. Nu doar Nationala lui Sandoi nu stie fotbal,..si Nationala lui " ***" si...toate echipele de prima liga sint ..la fel. Nu degeaba au probleme cu echipe din Kosovo, Kazahtan s

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează