FOTBAL  »  NATIONALA  »  BILETE EURO 2024

exclusiv Interes uriaș pentru biletele la EURO » Surse federale semnalează posibila eroare făcută de fanii români: „Au stârnit suspiciuni”

Interes uriaș pentru biletele la EURO
Interes uriaș pentru biletele la EURO

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 19:13 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 20:14

La începutul lunii decembrie 2023, UEFA scotea la vânzare a doua tranșă de bilete pentru faza grupelor de la Euro 2024, 1.000.000 de tichete destinate fanilor celor 21 de naționale deja calificate la turneul final. Prima „felie", de 1,2 milioane bilete, fusese oferită publicului încă din octombrie.

Cei interesați trebuiau să-și facă cont pe aplicația UEFA MOBILE Tickets, unde fiecare persoană putea solicita numai câte maximum 4 bilete la un meci. Dar fără să mai poată aplica și pentru un alt joc în aceeași zi. Recent a avut loc tragerea la sorți, iar cei care au fost aleși prin loteria organizată de forul continental mai au timp doar până pe 31 ianuarie să le achite.

Totul se va face pe aceeași platformă, iar biletele, care vor fi doar în format electronic, urmează să apară cu numai 2-3 zile înaintea fiecărei partide. 

Înscrierea de pe același IP ar putea aprinde „beculețe” la UEFA

Dacă un posesor de tichete nu va achita contravaloarea acestora până pe 31 ianuarie, biletele vor fi pierdute și repuse în vânzare la următoarea tranșă. Care va fi scoasă la vânzare după barajele din martie, în urma cărora se vor stabili ultimele 3 participante la Euro 2024.

Interesul suporterilor români a fost și este imens, după ce naționala s-a calificat la un turneu european pentru prima dată după o pauză de 8 ani.

Dezamăgirea a atins cote maxime în rândul celor care nici la această a doua tranșă nu s-au numărat printre câștigători. Surse federale susțin că mulți au încercat, pentru a fi siguri că vor prinde tichete, să se înregistreze cu mai multe adrese de mail, dar de pe aceeași adresă IP, „ceea ce ar fi putut aprinde un beculeț la UEFA. Și poate acele adrese au stârnit suspiciuni”.

Vânzarea tichetelor către terți, numai prin platforma UEFA

Biletele pot fi vândute de posesori, dar cei care le-ar cumpăra trebuie să-și facă și ei cont pe platforma UEFA. Acolo le vor primi de la cei care le dețin inițial și apoi să achite contravaloarea acestora. Dar acest schimb s-ar putea face numai după apariția biletelor în contul fiecărui câștigător, cu doar 2-3 zile înainte de meci. 

Ceea ce limitează destul de mult numărul unor terți doritori, pentru că, de exemplu, prețul biletelor de avion spre Germania sau Austria, pe perioada Euro, a început deja să crească foarte mult.

Forul continental și-a luat, astfel, măsuri să se evite specula. Este însă exclus ca fenomenul să nu apară, așa cum s-a întâmplat la toate turneele finale. Cu tot acest algoritm controlat, s-a întâmplat mereu ca stadioanele care găzduiesc partide din grupe, prima fază a competițiilor, să nu fie sold out și să rămână și foarte multe bilete nevândute.

30de euro este prețul minim și 600 euro cel maxim la partidele din faza grupelor de la Euro 2024

VIDEO Radu Drăgușin taie elanul optimiștilor înainte de Euro 2024: „Eu nu cred că este o grupă ușoară”. Ce spune despre Iordănescu jr

Dragomir dezvăluie oferta uriașă primită de Victor Pițurcă: un milion de euro! Decizia fostului selecționer
Oportunitate
Dragomir dezvăluie oferta uriașă primită de Victor Pițurcă: un milion de euro! Decizia fostului selecționer
Îngrijorare mare la FRF » Probleme pentru „tricolori” înainte de Euro
SITUAȚIE
Îngrijorare mare la FRF » Probleme pentru „tricolori” înainte de Euro

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
Margelatuu
Margelatuu  •  31 Ianuarie 2024, 02:06
Postat de Hcm27 pe 29 Ianuarie 2024, 21:29

Ălora li se aprind "beculetele", vouă pe site nu.Cred ca este un "scurt circuit"pe undeva.Nu la ei este problema, la voi, cu siguranță.Daca o persoana are sase membrii în familie și vor sa participe toți, în calitate de suporteri, la meciurile Naționalei României, se înscriu fiecare după telefonul personal?Ii înscrie unul și pe ceilalți, ca să nu mai piardă timp toti.Nu e logic?De ce nu ați menționat ca nu sunt valabile înscrierile făcute după același telefon, sa știe omul cum sa procedeze.La noi ca la nimeni

Avand in vedere ca sunt toti in aceeasi casa, probabil ca stau toti pe acelasi wifi . Chiar daca sunt 20 de dispozitive , cu 20 de adrese de mail in aceea locuinta, exista un singur IP de WAN . Deci Uefa va vedea 20 de aplicatii de pe 20 adrese de mail diferite, dar de pe acelasi IP . E stupida asta cu "mai multe adrese de mail " ...

orlandya20082022
orlandya20082022  •  30 Ianuarie 2024, 13:50

Eu aceiasi problema nu cunosc absolut pe nimeni sa fi avut răspuns pozitiv de ka UEFA eu personal am încercat ptr 2 meciuri răspuns negativ UEFA = MAFIA

Chr1723
Chr1723  •  30 Ianuarie 2024, 07:50

Eu nu stiu pe nimeni sa fi castigat la aceasta asa zisa loterie. Povestea cu IP urile e o mangla de 2 bani, ce treaba are că cineva a aplicat de pe mai multe e mail uri pe acelasi IP cu faptul ca altii au aplicat normal, de pe un singur e mail? Sa i descalifice pe ăia, nu pe toti la gramada ! In alta ordine de idei, biletele au fost date de UEFA din prima site urilor de revanzare pt profit gras. UEFA = MAFIA

Vezi toate comentariile (16)
Comentează