DIVERSE    •   INEDIT

Eveniment spectaculos la Ploiești de ziua legendei "lupilor" » O nouă întrecere între granzii României la nivel de Old Boys

Articol de — Ionel Luţan Duminica, 11 Februarie

Ploieștiul va fi gazda unui turneu spectaculos de Old Boys. Sub denumirea "Ziua lui Daniel Chiriță", 6 echipe de tradiție din fotbalul românesc se întâlnesc pentru a oferi un spectacol fanilor, care vor avea intrarea liberă.Pe lângă Petrolul '95, la acest turneu vor mai participa Steaua, Rapid, Dinamo, Universitatea Craiova și Naționala Artiștilor, campioană mondială în trecut la "Art-football". Evenimentul se desfășoară pe 24 martie 2018, începând cu ora 13:00, la Sala Sporturilor din Ploiești.

24 martie este și ziua de naștere a lui Daniel Chiriță, care împlinește 44 de ani. La eveniment vor participa, printre mulți alții, nume precum Mircea Dridea, Leonard Doroftei, Adrian Enache, Cătălin Burlacu, Octavian Grigore, Ștefan Preda, Valeriu Răchită, Daniel Pancu, Daniel Niculae, Vasile Maftei, Marian Aliuță, Ionel Dănciulescu, Florin Șoavă, Pavel Badea, Ciprian Marica, Ștefan Stoica și Daniel Florea.

Daniel Chiriță este un nume de legendă pentru fotbalul ploieștean. Câștigător al Cupei României cu formația prahoveană în 1995, Chiriță a adunat 165 de meciuri pentru Petrolul din 1992 până în 1998.

S-a întors spre finalul carierei în orașul natal, unde a jucat pentru FC Ploiești și Petrolul chiar și în Liga a 4-a, ajutând echipa să ajungă la Liga a 3-a, unde este în prezent.

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Baschet M • Digi 3

CSM CSU Oradea - ZZ Leiden

19:45
Handbal M • Digi 4, Telekom 1

Flensburg - PSG

21:45
Handbal M • Telekom 1

Montpellier - Rhein Neckar

Program TV complet