GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

VIDEO Scandal în Liga 4 București, dezvăluit de Lorena Balaci » Nereguli în serie și un gest barbar: „Am identificat «smardoiul»”

Un episod regretabil a avut loc la un meci din Liga 4 București / Captură Facebook Lorena Balaci
Un episod regretabil a avut loc la un meci din Liga 4 București / Captură Facebook Lorena Balaci

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 22:48 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 23:07

Lorena Balaci, fiica legendarului Ilie Balaci, a scos la iveală, pe contul său de Facebook, un episod regretabil petrecut la un meci din Liga 4 București. 

Partida respectivă a avut loc sâmbătă, 13 noiembrie, la baza Coresi, și le-a pus față în față pe ASC Daco-Getia București, echipa la care fiica „Minunii Blonde” ocupă funcția de secretar general, și ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului, formație care pretinde că duce mai departe tradiția Rapidului. Alb-vișiniii s-au impus cu 2-1. 

Dat afară de la CSA Steaua, după scandalul cu alcool și manele din autocar! Astăzi și-a strâns lucrurile
CSA Steaua
Dat afară de la CSA Steaua, după scandalul cu alcool și manele din autocar! Astăzi și-a strâns lucrurile

Gesturi barbare la un meci din Liga 4 București

Lorena Balaci reclamă maniera de arbitraj a „centralului” Cristian Dobrin, dar și faulturile grosolane pe care jucătorii de la ACS Rapid le-au comis în disputa de vineri. 

Mai mult, aceasta pune la dispoziția publicului câteva videoclipuri care scot la iveală agresiunile la care jucătorii de Daco-Getica au fost supuși. Imaginile conțin imagini desprinse din Vestul Sălbatic: un fotbalist de la ACS Rapid îl lovește cu capul în plină figură pe un component al echipei Daco-Getica, pe care îl bruschează și când acesta se afla la pământ.

Scandal în Liga 4 București, dezvăluit de Lorena Balaci » Nereguli în serie și un gest barbar: „Am identificat «smardoiul»”
Fotbalistul de la Daco-Getica, lovit în timp ce se afla la pământ

Lorena Balaci acuză arbitrajul și agresiunile fotbaliștilor de la ACS Rapid

Lorena Balaci, cea care a făcut publice videoclipurile, prezintă pe Facebook și varianta sa privind incidentul ce a avut loc la partida de sâmbăta trecută. Ea sesizează nereguli în serie și spune că partida nu ar fi trebuit să aibă loc, deoarece ACS Rapid nu a respectat normele de securitate în vigoare. 

Meci RAPID FNG (echipa majoritara din fotbalisti cvasiobscuri mult trecuți de adolescenta si chiar tinerete fotbalistica si cativa extracomunitari rataciti in plăcerile fotbalului) versus DACO-GETICA BUCURESTI (o echipa formata din copii, cel mai mic 15 ani, cel mai mare 20) Scor final 2-1… dar nu este ceea ce vreau sa va prezint… ci as dori sa notati un nume, ca la cat este de fortat de catre comisia de arbitri de la București, garantat va ajunge “mare”… 

CRISTIAN DOBRIN… eu il voi numi de azi înainte “Arbitrul invizibil”! Este al 4 lea meci cand ne arbitreaza. Maniera lui de arbitraj nu o voi comenta deoarece videoclipul pe care il voi posta va spune totul…. Dar ceea ce vreau sa va spun ca detin 6-7 faze din acest meci in care nu a luat nicio decizie, in care cartonasele i au ramas linistite in buzunar! Nu avem cum sa le vorbim despre fair-play copiilor, despre decență în meciuri, despre conduita fotbalistului, despre eleganta limbajului cand ei pe teren se intalnesc cu asa ceva…

- Lorena Balaci, secretar general ASC Daco-Getica București

Meci Rapid FNG - Daco-Getica Bucuresti, sambata 13 noiembrie 2021, locație Baza Coresi Lasand in plan secund nenumăratele faze din meci in care in mod normal Rapidul nu avea cum sa termine meciul pe teren din cauza multiplelor cartonase roșii, aceasta partida NU TREBUIA SA INCEAPA, deoarece nu s au respectat normele de securitate in vigoare, legate de pandemia Covid 19. 

Echipa gazda, adică organizatoare a beneficiat de spectatori, galerie, etc…. Sper ca observatorul meciului să fi menționat in raportul de joc (mă îndoiesc de acest lucru, deoarece in mod normal nu ar fi dat permisiunea începerii partidei pana nu erau evacuați spectatorii) 🤔🤔🤔 In imagine… un fault (ieri am avut o agresiune fizica) evident nesanctionat in niciun fel.🤦‍♀️

Am identificat smardoiul, batausul de copii… care la randul lui are si el copil

- Lorena Balaci, secretar general ASC Daco-Getia București

ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului beneficiază de suportul ultrașilor care în urmă cu un deceniu încurajau Rapidul de la Tribuna a II-a a stadionului Giulești, dar care în prezent se dezic de formația din Liga 1.

Citește și alte știri de actualitate:  

VIDEO Dat afară de la CSA Steaua, după scandalul cu alcool și manele din autocar! Astăzi și-a strâns lucrurile

Propunere inedită a lui Gabi Balint » Cum ar trebui ales noul selecționer: „E momentul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  16 Noiembrie 2021, 06:52

de a dreptul socant... arbitrul asta, nu are ce cauta in arbitraj, la fel cum nu au ce cauta in fotbal unii din asa zi-sii jucatori de pe teren...

maryuss_
maryuss_  •  16 Noiembrie 2021, 03:12

Asa se intampla cand joci cu rapid,steaua sau dinamo !!! Echipele mari din Bucuresti sunt tot timpul avantajate de arbitri !!!

alexpreda
alexpreda  •  16 Noiembrie 2021, 00:08

s-a jucat la baza ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează