GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Australian Open! Rezultate, meciuri, ponturi la pariuri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 17:06

Sorana Cârstea s-a calificat azi-noapte în turul al 3-lea al turneului Australian! Aceasta a învins-o pe, mai bine cotata, Carla Suarez-Navarro, cap de serie numărul 10, în 2 seturi 7-6, 6-3. În următorul tur Sorana o va întâlni pe Alison Riske.  Din păcate cealaltă reprezentată rămasă pe tabloul feminin, Irina Begu a ieșit din competiție.

Pe tabloul masculin, marți noapte s-au înregistrat câteva rezultate neașteptate. Marin Cilic și Nick Kyrgios fiind cei mai „grei” tenismeni eliminați prematur.  

De la dublu masulin, doar vești bune! Perechile Tecău - Rojer și Mergea-Inglot merg mai departe în turul secund.

 Seara surorilor Williams

Venus și Serena Williams sunt două dintre numele grele care joacă în această noapte în competiția de la Antipozi. Un meci interesant se anunță  între Jelena Jankovic și Svetlana Kuznetsova, două sportive cu o experiență uriașă. Casa de pariuri MaxBet o vede favorită pe Kuznetsova dar orice e posibil în acest duel.

  feminin

Nole și Rafa favoriți

În competiția masculină, ultimele meciuri din turul 2 îi au protagoniști printre alții pe Rafael Nadal și Novak Djokovic. Adversarii acestora Baghdatis respectiv Istomin pornesc outsideri dar le pot pune probleme celor 2 favoriți. La MaxBet ai opțiunea de pariere pe handicap gameuri.

masculin

Nu uitați, la casa de pariuri MaxBet aveți o multitudine de pariuri din care puteți alege, precum și o ofertă nouă exclusivă pentru evenimentele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează