GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Care sunt avantajele de care te bucuri când investești în folii pentru uși MDF

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iunie 2023 18:13 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 18:15

Ușile pe care le ai acasă s-au deteriorat în timp la suprafață și îți dorești să folosești o soluție modernă și accesibilă, datorită căreia să le redai aspectul plăcut? 

Atunci este bine să știi că poți face acest lucru cu ajutorul celor mai bune folii pentru usi MDF. Aceste produse sunt ușor de aplicat, iar rezultatul pe care îl obții este unul deosebit! Le poți aplica singur, urmând pur și simplu instrucțiunile pe care le găsești pe ambalaj, iar astfel eviți costurile pentru montaj. 

Gama de folii pentru usi MDF este realizată cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație

Un prim aspect, pe care este bine să îl cunoști despre foliile moderne este acela că sunt dublu stratificate, oferind ușilor tale o dublă protecție. Cât despre pigmenții de culoare, ei sunt realizați cu ajutorul tehnologiei de protecție solară, protejându-ți ușile foarte bine împotriva acumulării căldurii excesive. Mai exact, ușile tale vor rămâne la fel de frumoase și peste ani, păstrându-ți culoarea simplă ori imprimată, în funcție de modelul de folie pe care îl alegi. 

Costuri mai mici cu până la 70% 

Optând pentru foliile moderne, reduci considerabil din costurile pe care trebuie să le suporți pentru a reda ușilor de acasă aspectul plăcut. De exemplu, poate fi chiar și cu până la 70% mai ieftin să optezi pentru foliile de uși, în detrimentul schimbării acestor obiecte cu totul. Economisești astfel o sumă importantă, pe care o poți utiliza fie pentru a pleca într-o excursie câteva zile, fie pentru a schimba și alte obiecte din casă ori pentru a investi în lucruri pe care ți le doreai demult. 

Poți aplica singur foliile pe uși

Dacă pentru alte lucrări mai complexe ai nevoie de ajutorul unor specialiști, când vine vorba despre aplicarea foliilor pe uși, poți face singur acest lucru. O astfel de lucrare nu presupune praf și durează doar câteva ore, timp în care membrii familiei tale nu vor avea de suferit. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile pe care producătorii ți le pun la dispoziție și să acționezi cu atenție. 

Durată de viață mare

Din punct de vedere temporal, foliile pentru uși rezistă foarte bine până la 10 ani. Asigură-te că le aplici conform instrucțiunilor, pentru ca apoi să te bucuri de confortul propriului cămin fără probleme. Datorită acestei soluții oferi căminului tău un nou aspect, dar și durabilitatea de care ai nevoie! 

Poți alege dintr-o varietate de modele 

Ține cont și de faptul că foliile pentru uși sunt diverse, ceea ce înseamnă că poți alege mult mai ușor varianta care se potrivește cel mai bine căminului tău. De exemplu, te poți orienta către folii simple, cu aspect fin sau către foliile cu aspect de lemn, în funcție de imaginea de ansamblu pe care vrei să o ai acasă. Mai mult, ai la dispoziție culori variate, dintre cele mai frumoase. Steel Blue, Earl Platinum, AnTEAK, Mountain Pine, Oregon și Wine Red sunt doar câteva dintre nuanțele spre care te poți orienta pentru ușile pe care le ai în casă. 

Comandă online foliile pe care ți le dorești!

Foliile pentru uși sunt disponibile pentru tine și în magazinele online, fapt care îți ușurează și mai mult căutarea. Studiază variantele spre care te poți îndrepta din confortul propriului cămin, iar apoi plasează-ți comanda în doar câteva momente! 

Accesând Klebrom.rovei găsi unele dintre cele mai bune folii pentru uși de pe piață! Tot de aici poți comanda și un lac mobilier gradina de calitate, dar și alte produse care te ajută să restaurezi obiectele pe care le ai în casă ori în curte, pentru a le spori durata de viață! 

Date de contact: 

Email: [email protected]

Telefon: 0726 159 136/ 0722 559 023

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează