GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Deck pentru terase din WPC

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 15:19 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 15:23

Podelele pentru terase sunt o soluție ideală având în vedere estetica și funcționalitatea mediilor exterioare, acestea au caracteristici care le permit să aibă un ciclu de viață extins, în comparație cu alte tipuri de podele care sunt utilizate în mod obișnuit, plus alte avantaje mari pe care acest material minunat ni le poate oferi. Una dintre cele mai cunoscute este deck-ul din WPC.

Ce este un deck din WPC?

Pardoselile WPC sau deck wpc sunt compuși sintetici cu aspect de lemn natural, care au toate caracteristicile pentru a avea rezistență ridicată la intemperii și la schimbările climatice.

WPC este compus din lemn și materiale plastice (polimeri, în special polietilenă de înaltă densitate, materiale naturale (cum ar fi bambus sau pin) și alți aditivi, cum ar fi coloranți, antioxidanți, agenți antifungici, rezistenți la UV și stabilizatori, ceea ce face ca pardoseala din  WPC să fie o alegere bună pentru amenajarea terasei. 

Care sunt principalele sale avantaje?

  • Rezistență

Unul dintre primele lucruri la care ne gândim este cum poate fi atât de rezistent dacă are un procent mare de materiale naturale? După cum am văzut, compoziția sa are în alcătuire materiale naturale, cum ar fi pinul și bambusul, care în aer liber pot suferi deteriorări în timp, cu toate acestea, în timpul procesului de producție polietilena ajută la crearea unui strat care oferă o rezistență mai mare la materia primă naturală și, prin urmare, nu își pierde aspectul și culoarea în situații climatice complexe. De asemenea, trebuie remarcat faptul că, pentru aceasta, există aditivii menționați mai sus, cum ar fi antioxidanții, antifungici și anti-UV.

  • Sănătate și siguranță

Un avantaj important oferit de deck wpc este că nu acumulează apă și nu generează umiditate, evitând astfel crearea de ciuperci și bacterii pe suprafața materialului, care pot provoca boli în picioarele celor care tranzitează podeaua. De asemenea, este important de reținut că, deoarece apa nu se acumulează, materialul nu va putrezi în timp.

  • Versatilitate

Pardoseala din WPC a fost concepută pentru a fi adaptabile la diferite spații, iar locurile în care este frecvent utilizată sunt: terase, balcoane, piscine.

Nu în ultimul rând, designul și estetica sunt un aspect care adaugă suficiente puncte deck-urilor din WPC, deoarece podeaua nu va părea murdară, cum se întâmplă în cazul celei din ciment, pe lângă avantajele menționate anterior. În plus, nu necesită multă întreținere, ci în curățarea podelei se va folosi o simplă perie și apă. 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează