GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

O scădere a golurilor dar un boom competițional în Eredivisie

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2023 15:14 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 15:20

Intrăm într-o perioadă în care norii se despart și cerul se limpezește. Este timpul pentru lupte crâncene pentru a decide cine a fost doar pentru spectacol și cine va câștiga titlul. În plus, se adaugă și fenomenul turneelor europene de cluburi. Acum vom avea participanți care vor fi foarte dornici și se vor dedica total. Un exemplu este Juventus. Urmărește toate emoțiile cu cele mai bune cote pe efbet.ro .

Eredivisie - Olanda nu simbolizează succesul ușor în prognoză, dar două tendințe specifice au apărut în acest sezon. Primul este o scădere ușoară a golurilor, iar al doilea este diferența mică de puncte în partea superioară a clasamentului. Cinci echipe despărțite de șase puncte și de acum înainte începe atacul final. Feyenoord pare într-o condiție excelentă pentru a rămâne pe primul loc, dar AZ Alkmaar, Ajax, PSV și Twente sunt în urmă. Interesant este că acestea sunt cele cinci echipe care în ani diferiți au devenit campioane în acest secol. Fiecare dintre ele speră să o facă din nou. În runda următoare, avem un meci mare între primele două locuri din clasament Feyenoord și AZ Alkmaar și va fi la fel de interesant ca Arsenal - Manchester City. Ajax și PSV au meciuri grele cu Sparta Rotterdam și respectiv Utrecht, la care am putea asista la o surpriză. Vedem Twente - Go Ahead Eagles să se termine la egalitate. Cele mai bune cote pentru duelurile olandeze sunt pe efbet.ro. 

În Anglia, am revenit la dominația albastrului deschis. Manchester City este în plină ascensiune, dar un miracol s-ar putea întâmpla și la duelul dintre Nottingham și City. Cu toate acestea, două meciuri din acestă etapă atrag atenția. Everton - Leeds va da direcția cine va merge spre Championship. Și Newcastle - Liverpool poate reduce și mai mult șansele de a-i vedea pe „cormorani” anul viitor în Europa. Cele mai mari cote pentru acest joc pe efbet.ro .

Privim la Union cu mare respect în Germania, iar victoria împotriva lui Schalke pare neclintită din toate părțile. Leipzig și Eintracht, însă, nu par focusate și acest lucru le-ar putea pune probleme împotriva celor de la Wolfsburg și Werder Bremen. Toate meciurile din Germania sunt pe efbet.ro.

Napoli este în proporție de 99% campioana Italiei, dar Spalletti are dreptul de spera și la Liga Campionilor. Au un meci cu Eintracht Frankfurt și cu Sassuolo, așa că lucrurile s-ar putea să nu meargă conform planului. Cremonese este fără victorie în acest sezon și credem că  este timpul ca asta să se schimbe atunci în vizita la Torino. Empoli, Verona, Lecce, Udinese nu sunt deloc amenințate în deplasările lor și șansele pentru victorie sunt bune. Turnee din Italia cu cele mai mari cote pe efbet.ro (link to this word:  ).

Și, ca întotdeauna, cercetarea trece de la analiză la cazuri specifice. Cele două echipe din National League - Anglia, Notts County și Wrexham, vor câștiga cu ușurință duelurile cu Yeovil și, respectiv, Aldershot. Aceeași certitudine a victoriilor acasă în League One este și a celor de la Sheffield Wednesday împotriva celor de la Milton Keynes și Ipswich împotriva celor de la  Forest Green. Încredere deplină pentru o altă echipă în formă bună - Middlesbrough nu se va încurca acasă cu QPR. În LaLiga2, nu există nicio îndoială ca Alaves să nu câștige cu Ibiza. În Ligue 2 după două semi-greșeli, este timpul ca Le Havre să pășească pe drumul victoriilor în meciul cu Niort. În Portugalia, trioul format din Porto, Braga și Benfica. Șansa lor de eșec este aproape zero. În Grecia, nu există nori care înconjoară victoriile giganților Panathinaikos și Olympiakos. Cele mai bune cote pentru aceste meciuri cât și multe altele, pe efbet.ro.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează