GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Patru meciuri tari, duminică, la Campionatul European de tineret U21

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iunie 2023 09:39 / Actualizat duminica, 25 iunie 2023 09:40

După ce și-au luat pulsul în prima etapă din faza grupelor, echipele participante la turneul final al Campionatului European de tineret U21 găzduit de România și Georgia intră în faza meciurilor hotărâtoare. Echipele care au pierdut puncte în prima rundă sunt obligate să iasă la joc în tentativa de a-și îmbunătăți situația din clasament, în timp ce performerele din prima etapă vor să dea lovitura decisivă pentru asigurarea unui loc în sferturile de finală. Pe Betanopot fi plasate până la șapte pariuri diferite din fiecare meci al Campionatului European de tineret, cu Bet Builder activat, sau poate fi construit un bilet, cu o singură cotă cumulată, din mai multe meciuri.

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minim două și maxim șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată de peste 65, cum vedem mai jos.

Pentru început trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Din oferta Betano de duminică, 25 iunie, am ales cu Bet Builder câte două pariuri din cele patru meciuri programate la Campionatul European de tineret U21.

Cehia – Germania (duminică, 19:00)

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.95)
Cornere – Sub 8.5 (cota 2.00)

La Campionatul European din 2017 nemții au câștigat cu 2-0. Din cele șapte confruntări directe Germania a câștigat trei, iar Cehia s-a impus o singură dată. Cehia a pierdut cu Anglia (2-0) în prima etapă, iar Germania a remizat surprinzător cu Israel (1-1). Cehia avea zece meciuri fără înfrângere până la meciul cu Anglia, dintre care opt câștigate. Cehii au marcat un singur gol în prima repriză a ultimelor șase partide. Germania a câștigat de trei ori Campionatul European U21 și este deținătoarea trofeului. Cehia a ratat ieșirea din grupe la ultimele trei turnee finale.

Anglia – Israel (duminică, 19:00)

Rezultat final – Anglia (cota 1.35)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.70)

Este a treia confruntare directă din ultimii 12 ani, iar cea mai recentă dispută datează de la turneul final din 2013, când Israel a câștigat cu 1-0. Anglia a marcat cel puțin un gol în 17 din ultimele 18 meciuri la această categorie de vârstă. Israel a primit gol în ultimele trei meciuri. Anglia a cucerit de două ori titlul european la U21, ultima oară în 1984. În prima etapă, Israel a ținut Germania în șah (1-1), în timp ce Anglia a învins Cehia (2-0).

Elveția – Italia (duminică, 19:00)

Rezultat final – Italia (cota 1.90)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.72)

În cinci meciuri directe la acest nivel, Italia a câștigat de două ori și în alte trei ocazii s-a încheiat remiză. Ultima oară, în martie 2015, Italia s-a impus cu 3-0. Elveția a încasat primul gol în cinci din ultimele șase meciuri la U21. Italia n-a mai pierdut două meciuri la rând din 2018. Ambele echipe au marcat în ultimele cinci meciuri disputate de elvețieni.

Norvegia – Franța (duminică, 21:45)

Rezultat final – Franța (cota 1.50)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.93)

Ultimul meci direct la această categorie s-a încheiat la egalitate (1-1), în noiembrie 2022. Franța a câștigat 11 din ultimele 13 în faza grupelor, inclusiv partida inaugurală cu Italia (2-1). Franța este neînvinsă în ultimele 13 meciuri în care a deschis scorul, câștigând 11 și remizând în alte două. Norvegia a pierdut primul meci la Campionatul European, 2-1 cu Elveția.

Cota peste 67

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele patru meciuri programate duminică, 25 iunie, la Campionatul European de tineret sub 21 de ani, poți ajunge la o cotă cumulată de 67.87, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 3.393,73de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci în parte, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. 

Vezi toate știrile Betano

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează