GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Reușește Manchester City să câștige în sfârșit trofeul Champions League? Cum văd bookmakerii finala de la Istanbul

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2023 18:19 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 18:21

Manchester City și Inter Milano se vor întâlni, pe 10 iunie de la ora 22:00, în finala Champions League, programată la Istanbul. Cea mai importantă partidă a fotbalului continental din această vară pune față în față două echipe cu statut diferit, astfel că City este favorită, însă va avea de înfruntat și presiunea ce stă pe umerii săi.

Manchester City pare mai aproape ca oricând de câștigarea primului trofeu Champions League din istorie. Formația lui Pep Guardiola se află la a doua finală, după cea pierdută în 2021 contra celor de la Chelsea Londra și pornește ca mare favorită în confruntarea cu Inter Milano.

În drumul spre finală, Manchester City a câștigat o grupă din care au mai făcut parte Sevilla, Borussia Dortmund și FC Copenhaga, iar în optimi a zdrobit-o pe Leipzig. În sferturile de finală, gruparea lui Guardiola a eliminat-o pe Bayern Munchen, în timp ce în semifinale și-a luat revanșa în fața celor de la Real Madrid.

Pep Guardiola are tot lotul valid pentru finala Champions League și ar putea alinia următoarea echipă: Ederson; Walker, Rúben Dias, Aké; Stones, Rodri; Bernardo Silva, De Bruyne, Gündoğan, Grealish; Haaland.

Manchester City este favorită clară să câștige trofeul, în timp ce Inter este outsideră în acest meci. Conform cotelor pe pariuri Champions League, Manchester City are 1.22 să devină campioană, iar Inter Milano are 4.30. În timpul regulamentar, victoria lui City are 1.45, egalul are 5.00, iar succesul lui Inter are cota 7.50. City va începe însă în forță, iar dacă crezi că va conduce la pauză și va câștiga meciul poți miza la Unibet pe cota 2.10.

Reușește Manchester City să câștige în sfârșit trofeul Champions League? Cum văd bookmakerii finala de la Istanbul

Inter Milano țintește primul titlu continental din 2010 încoace

În 2010, Inter Milano a reușit să-și treacă în palmares al treilea trofeu Champions League din istorie, după ce a învins-o în finala de la Madrid pe Bayern Munchen. De atunci, parcursul continental al lui Inter a fost în continuă scădere, motiv pentru care prezența în finala de la Istanbul este cu adevărat o surpriză. 

Drumul către finală nu a fost însă ușor. Inter s-a clasat pe doi într-o grupă cu Bayern Munchen, FC Barcelona și Viktoria Plzen, iar în optimi și sferturi a eliminat două echipe din Portugalia - FC Porto și Benfica Lisabona. În semifinale a întâlnit-o pe rivala locală AC Milan, pe care a eliminat-o cu două victorii, 2-0 și 1-0, iar acum se pregătește de finală, având cota 4.30 să câștige trofeul.

Antrenorul Simone Inzaghi nu va putea conta pe fundașul Skriniar, accidentat, în timp ce Mkhitaryan este incert, dar are șanse bune să fie refăcut. Astfel, formația probabilă a lui Inter Milano este următoarea: Onana; Darmian, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Hakan Çalhanoğlu, Mkhitaryan, Dimarco; Lautaro Martínez, Džeko.

Reușește Manchester City să câștige în sfârșit trofeul Champions League? Cum văd bookmakerii finala de la Istanbul

Fiorentina și West Ham luptă pentru trofeul Conference League

Miercuri, de la ora 22:00, Fiorentina și West Ham luptă pentru câștigarea trofeului Conference League. Va fi prima întâlnire oficială între cele două echipe într-o competiție continentală. Fiorentina a ajuns în finala Conference League după ce a terminat pe locul doi într-o grupă cu Istanbul Bașakșehir, Hearts și RFS, iar apoi le-a eliminat pe Braga, Sivasspor, Lech Poznan și FC Basel. De partea cealaltă, West Ham a câștigat pe linie în faza grupelor cu FCSB, Anderlecht și Silkeborg, iar în fazele eliminatorii a trecut de AEK Larnaca, Gent și AZ Alkmaar.

Echipele probabile:

Fiorentina: Terracciano; Dodô, Quarta, Milenković, Biraghi; Mandragora, Amrabat; González, Bonaventura, Ikoné; Cabral

West Ham: Aréola; Kehrer, Zouma, Aguerd, Cresswell; Souček, Rice, Paquetá; Bowen, Antonio, Benrahma

Unibet îi oferă cota 1.90 lui West Ham să câștige trofeul, în timp ce Fiorentina are cota 2.20. În timpul regulamentar, succesul lui West Ham are cota 2.60, egalul are cota 3.20, iar succesul Fiorentinei are cota 2.75.

Reușește Manchester City să câștige în sfârșit trofeul Champions League? Cum văd bookmakerii finala de la Istanbul

Cotele sunt preluate din oferta operatorului Unibet, la care poți profita de o serie de funcții și promoții speciale în această perioadă. Cotele pot suferi modificări în orice moment.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează