GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Românii sunt pasionați de fotbal și de grătare - carnea de vită Karpaten Premium Angus perfectă pentru amândouă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2023 13:28 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 13:28

Știm cu toții câtă energie și emoții se strâng când naționala României e pe teren și că meciurile se văd cel mai bine cu prieteni în jur - ori live, ori în fața televizorului. Ce se potrivește cel mai bine cu un meci de fotbal în care susții echipa preferată? Dacă ești acasă, ceva bun pe grătar și ceva rece de băut, când se strânge gașca. 

Conform statisticilor, carnea de grătar e cea mai populară în țara noastră. Dacă tot îți place, de ce nu te-ai bucura de cea mai bună? Poți alege o carne de vită produsă în România pentru grătare extraordinare, celebre în întreaga lume, și le poți comanda online, direct de la fermier, prin magazinul online www.premiumangus.ro. Poți alege fie pachete predefinite, ce includ diverse piese selectate în funcție de modul de gătire, sau să îți construiești propriul pachet.

Românii sunt pasionați de fotbal și de grătare - carnea de vită Karpaten Premium Angus perfectă pentru amândouă

Potrivit pentru sportivi dar și pentru meniul de zi cu zi

Având nevoie de un grad ridicat de energie dar și de putere musculară, alimentația celor cu viață foarte activă, are la bază un aport de proteine și vitamine ridicat. Pentru ambele, carnea de vită este unul din principalele ingrediente. Fotbaliști precum Cristiano Ronaldo, culturiști, atletiști și sportivi din alte arii, consumă și recomandă carnea de vită ca fiind de bază în meniul lor. Popularitatea ei, însă, nu se reduce la profesioniști. 

Românii sunt pasionați de fotbal și de grătare - carnea de vită Karpaten Premium Angus perfectă pentru amândouă

Cu toate că a fost contestată pentru mult timp, carnea roșie este una dintre cele mai sănătoase tipuri de carne și devine din ce în ce mai populară, odată cu înțelegerea calităților sale, mai ales în cazul sortimentelor precum carnea de vită Angus. Carnea de vită de calitate se regăsește în meniul marilor emisiuni culinare, a multor chefi premiați Michelin, chefi din bucătării gourmet, în tot mai multe case. 

Important este că este și tot mai accesibilă în România, direct de la fermă, în diverse piese pentru mâncarea de zi cu zi.

De la o ceafă de porc sau un mic, la un steak de vită sau un burger

Dacă ne uităm la obiceiurile de consum din țara noastră, peste 90% dintre români consumă carne cel puțin o dată pe săptămână, iar 49% din ei includ carnea în meniul zilnic. Din total, 26% preferă carnea de grătar. 

Românii sunt pasionați de fotbal și de grătare - carnea de vită Karpaten Premium Angus perfectă pentru amândouă

În loc să alegi o carne de porc, de import, care nu știi nici de unde vine, nici ce calitate are, mai bine bucură-te în siguranță, de cel mai reușit grătar, cu carne de vită produsă în ferma de lângă Sibiu. Nu doar că ai o mulțime de variante, pentru orice buget, dar carnea e și mai gustoasă, și mai sănătoasă pentru tine. 

Printre bucățile cele mai populare se numără antricotul, T-bone și muşchiul. Dar steak-ul de vită poate să fie incredibil de fraged și savuros și din chiulotă, scamone sau picanha, ceafă de vită sau piese mai puțin cunoscute precum baveta. O alternativă la acestea, dar tot pentru grill, poate fi burgerul de vită, aromat, savuros, perfect pentru o seară de meci. 

Cum obții cel mai reușit grătar de vită? 

Totul începe cu o carne de calitate, de exemplu carnea Black Angus de la Karpaten Premium Angus - una marmorată, fragedă, maturată (dry-aged) și de încredere. Apoi, ca să te bucuri pe deplin de acesta, mai ales dacă o gătești la grătar, trebuie să știi câteva reguli simple de preparare:

- scoate carnea din frigider și las-o să ajungă la temperatura camerei

- încinge grătarul și așază carnea pe el abia când este la temperatura maximă

- lasă carnea câteva minute în funcție de gradul de gătire dorit – rare/medium- rare/ medium/ well-done

- întoarce-o pentru încă atâta timp, pe partea cealaltă, folosind un clește, nu străpunge carnea cu furculița 

- lasă steak-ul să stea deoparte și să se odihnească câteva minute înainte de servire

Românii sunt pasionați de fotbal și de grătare - carnea de vită Karpaten Premium Angus perfectă pentru amândouă

Cu ce îl combini când urmărești un meci de fotbal?

În funcție de preparatul cu carne de vită, poți alege și băutura. Dacă te uiți la meci, poți încerca un burger Premium Angus, alături de o bere. Dacă alegi unul dintre celebrele steak-uri, îți recomandăm să alegi un vin bun.

Indiferent de dietă, poți alege carnea de vită Karpaten Premium Angus 

Degeaba facem sport, dacă nu avem o alimentație echilibrată și sănătoasă. Care este ingredientul prezent aproape în toate dietele și regimurile alimentare? Carnea de vită de calitate. Aceasta e potrivită pentru diverse diete, de la Keto, la postul intermitent, îți oferă nutrimentele necesare corpului, dar cu puține calorii și îți permite să respecți regimul. 

Comanzi online carnea produsă local

Obiceiul de a comanda online a devenit ceva uzual, chiar și în domeniul alimentar, în perioada post-pandemică, păstrându-se preferința pentru acesta. Ușurința și rapiditatea cu care poți comanda, precum și investițiile magazinelor online în accesibilizare, au ajutat clienții să salveze timp și să aibă acces la produse variate și de calitate, indiferent de locație.

De oriunde în țară, în câteva minute poți comanda carnea dorită și ajunge de la fermă, direct la tine acasă.

Carnea de vită Angus a devenit tot mai cunoscută și mai apreciată în România, în ultimii ani, de când, la bazele munților Carpați, lângă Sibiu s-a dezvoltat ferma Karpaten Meat Group – cea mai mare fermă de Angus din România, care produce carne de vită Angus la standarde internaționale și o livrează inclusiv către consumatori casnici, prin magazinul online Karpaten Premium Angus

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează