GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Anamaria Prodan refuză să se afișeze cu noul iubit, care „nu este un golan”: „Sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase”

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 12:22 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 15:41

Anamaria Prodan (50 de ani) nu a divorțat încă de antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, dar cu toate acestea și-a refăcut viața amoroasă. După eșecul relației cu omul de afaceri Flavius Nedelea, impresara spune că un nou iubit, cu care refuză să se mai afișeze. 

În noiembrie, Anamaria Prodan a ieșit public și a anunțat că are un nou iubit. „Mulțumesc omului de lângă mine, care este acum în viața mea, pentru câtă răbdare a avut și cât de frumos a știut să se poarte. Să gestioneze toată nebunia asta. (n.r. – dacă e de mai mult timp) Este lângă mine, nu contează de când”, a declarat Anamaria Prodan în podcastul „Tare de tot”. 

Anamaria Prodan: „Este mai greu să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos”

Ulterior, la o premieră de film ea a acordat un interviu pentru wowbiz.ro, în care a dat de înțeles că nu și-a găsit sufletul pereche. „Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. 

Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor nonstop. Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi. 

Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu, dar pentru cine a stat lângă mine, de-a lungul anilor, a fost o binecuvântare de la Dumnezeu pentru că pe toți i-am ajutat să crească, să învețe foarte multe lucruri și să devină mari. Dacă o să întrebi oamenii care au stat alături de mine, niciunul nu o să vorbească urât despre mine. În toți acești ani în care am fost cu fostul soț niciodată nu l-am jignit”, a mai zis ea. 

Acum, Anamaria Prodan revine cu noi declarații despre presupusul iubit, cu care nu s-a afișat până acum, impresara nici nu a fost surprinsă de paparazzi în compania vreunui partener. Ea explică faptul că refuză se se afișeze cu acesta pentru că bărbatul nu își dorește să fie în atenția presei. 

FOTO: Instagram @anamariaprodanreghecampf
+32 FOTO

„Să facem o echipă în adevăratul sens al cuvântului, să nu trag doar eu la căruță. Să nu îl adun mort de beat de prin cârciumi”

„Am decis și eu, și copiii mei, să rămân doar eu în prim plan. Așa trebuia să o fac de la început. Este cineva în viața mea, este normal. Este un om care nu face parte din lumea asta. Nu este un golan, nu este un om fără școală. 

Este un om integru, un om puternic care nu este deloc interesat să fie în prim plan. Bărbatul meu are însă un plus față de mulți alții. Are foarte multă demnitate și foarte multă școală. Eu zic că are tot ceea ce îi trebuie unui bărbat. E de vârstă apropiată cu mine. Niciodată nu o să mai îmi iau un bărbat mai mic decât mine. Trebuie să fie cineva care să mă susțină, care să mă ajute.

Trebuie să am ce să învăț de la el. Să facem o echipă în adevăratul sens al cuvântului, să nu trag doar eu la căruță. Să nu îl adun mort de beat de prin cârciumi, să nu vină cu prostituate acasă, să nu primesc telefoane și poze…”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Anamaria Prodan nu a divorțat încă de Laurențiu Reghecampf

Deși oficial nu mai formează un cuplu de doi ani, cei doi sunt în continuare căsătoriți. Impresara susține că tatăl fiului ei nu vrea să încheie procesele, pentru că și-ar dori să obțină bani de la ea. Anamaria Prodan l-ar fi rugat în repetate rânduri pe Laurențiu Reghecampf să divorțeze la notar, însă el ar fi refuzat. 

„Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?! 

De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu, și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul „Tare de tot” cu Viorel Grigoroiu, distribuit pe YouTube. 

VIDEO Anamaria Prodan a bifat o nouă apariție extravagantă! Tratament pentru piele cu aur de 24K: „Sunt foarte fericită!”

Citește și:

GALERIE FOTO Hotărârea luată de iubita lui Tavi Popescu, după declarațiile lui Gigi Becali

GALERIE FOTO Cea mai frumoasă femeie din lume, apariție incendiară înainte de Crăciun » Cum a pozat în pragul sărbătorilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
romeverest
romeverest  •  09 Decembrie 2023, 21:17

Asteptati putin si nu va bucurati !! Mai trec 2-3 luni si vor aparea poze cu iubitul care va fi caracterizat dept unic, de neegalat, bogat si incredibil de destept !! Cunoastem deja filmul asta, iar site-ul vostru va fi primul care nu va rata ocazia sa ne “invadeze” cu tot felul de poze si declaratii bombastice !! Tot inainte !! Apropo….oare cat o costa pe Prodanca toate aceste articole ??

enigmaticul
enigmaticul  •  09 Decembrie 2023, 19:12

Iar ați ieșit cu *** planetei, la expoziție?? Poate găsiți alte știri mai interesante, decât să prezentați aproape zilnic, această nulitate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mefi666
Mefi666  •  09 Decembrie 2023, 18:38

Parca sintem blestemati sa nu scapam de epava asta

Vezi toate comentariile (5)
Comentează