GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

Femeia care l-a înnebunit pe Cristi Borcea: „Era peste tot, la TV, la Super Bowl! Am zis: «Gata, declanșăm atacul»”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 10:33 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 15:11

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt căsătoriți din 2018 și au împreună trei copii. De-a lungul timpului, cei doi nu au ezitat să vorbească despre relația lor, iar acum, afaceristul a scos la iveală amănunte neștiute despre momentul în care a văzut-o pe Valentina.

Cristi Borcea a vorbit, în emisiunea Fanatik SuperLiga despre relația pe care o are cu Valentina Pelinel. El a explicat cum a ajuns să se îndrăgostească de fostul fotomodel care cucerise America.

„Pentru mine e cea mai frumoasă din lume. De când am văzut-o…”, spune Cristi Borcea. Ba chiar, omul de afaceri își amintește și momentul în care a simțit că s-a îndrăgostit, cu adevărat, de femeia care, de ani buni deja, îi este soție.

„Prima dată am văzut-o la ziua unui prieten și după aceea am văzut-o la Miami. Era într-un mall, era o poză d-ale ei. Era peste tot, la TV, la SuperBowl… Am spus: «Gata, declanșăm atacul. Trebuie să o cheme Borcea»”, a mai dezvăluit Cristi Borcea pentru sursa citată.

„Eram căsătorit, da… (când a cucerit-o pe Valentina Pelinel, n. red.). Dar asta e ultima căsătorie”, spune Borcea.

+22 FOTO

Cristi Borcea: „Am făcut copiii în acele permisii din închisoare”

„A suportat foarte greu faptul că eu am fost la închisoare, eu am făcut toți cei trei copiii mai mici în detenție. Eram în permisiile acelea. Trebuia să muncești, să participi la cursuri ca să poți să beneficiezi de permisii”, povestește Cristi Borcea.

Se pare că Milan, fiul pe care îl are cu Valentina, îi calcă pe urme tatălui său. Cristi a dezvăluit ce activități are băiatul lui, în vârstă de 7 ani.

„Deja Milan este pasionat de fotbal, îl am la Falemi. Milan are 7 ani, e singurul care joacă. Important e să îi placă, și îi place. Pe fetițe încerc să le dau anul acesta la tenis de câmp”, a dezvăluit Cristi Borcea la Fanatik SuperLiga.

Cristi Borcea are 3 copii cu actuala soție, Valentina Pelinel: pe Milan și gemenele Indira Maria și Rania Maria.

+22 FOTO

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, petrecere alături de Flavio Briatore și Al Bano

Citește și: 

Cristi Borcea a vorbit despre divorțurile din viața lui și despre cea mai mare pasiune: „E viața mea. A fost mereu înaintea soțiilor, familiilor, copiilor”

Gestul care a stârnit rumoare » Ce a făcut Fernando Alonso după zvonurile că are o relație cu Taylor Swift

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
duta_dd
duta_dd  •  29 Aprilie 2023, 22:46

Despre puscarie de ce nu scrieti? Sa povesteasca de pe acolo, poate prezinta mai mult interes.

VanBasten
VanBasten  •  28 Aprilie 2023, 19:09
Postat de romeverest pe 28 Aprilie 2023, 16:57

Declaratie de cocalar, jenanta si pentru actuala sotie care la aceea vreme era casatorita !! Cine se aseamana se aduna !!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  28 Aprilie 2023, 18:23

„Eram căsătorit, da… (când a cucerit-o pe Valentina Pelinel, n. red.). Dar asta e ultima căsătorie”. Haha, ultima pana acum :))))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează