GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Megan Fox a uimit cu apariția ei » Cea mai sexy suporteră a lui Man United a pozat într-un costum de baie minuscul: „Doamne, arăți perfect!”

Megan Fox a uimit cu apariția ei. Foto: Instagram +21   FOTO
Megan Fox a uimit cu apariția ei. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 14:48 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 15:09

Megan Fox (37 de ani) e printre celebritățile internaționale care susțin echipa de fotbal Manchester United, alături de cântăreața Rihanna, artista Miley Cirus și Floyd Mayweather. Recent, actrița a atras atenția cu apariția ei într-un costum de baie minuscul. 

Cunoscută pentru rolul „Mikaela Banes” din seria de succes „Transformers”, Megan Fox este un fan devotat al echipei Manchester United. Actriță în vârstă de 37 de ani este, se pare, un mare fan al lui „Chicharito” Hernandez, care a îmbrăcat tricoul „Diavolilor Roșii” timp de 5 sezoane. Acum ceva vreme purta un tricou al echipei din Manchester cu numele atacantului mexican.

Megan Fox. Foto: Instagram
+17 FOTO

Megan Fox a pozat într-un costum de baie minuscul

De data aceasta, Megan Fox nu a impresionat cu apariția ei în tricoul echipei de fotbal, ci cu apariția ei într-un costum de baie minuscul. Megan Fox a intrat oficial în atmosfera de vară! Duminică, actrița a dat startul sezonului cald, pe Instagram a distribuit o poză cu ea în care își arată corpul bine tonifiat, dar și un selfie. (Vezi galeria foto)

Actrița poartă la plajă o pereche de bikini minusculi, negri, iar în partea de sus un sutien negru, decupat. „Mulțumesc că ai postat, Megan! O să spun doar wow și că ești uimitoare”, este unul dintre comentariile lăsate de fani la postare. „Doamne, arăți perfect”, au mai comentat urmăritorii ei pe Instagram.

Megan Fox suferă de dismorfie corporală

Actrița, în vârstă de 37 de ani, a povestit într-un interviu că suferă de dismorfie corporală. Tulburarea dismorfică corporală este caracterizată de obsesia pentru un defect fizic imaginar sau preocuparea excesivă în legătură cu un defect fizic minor. 

„Da, am dismorfie corporală. Am foarte multe insecurități adânc înrădăcinate”, a spus Megan Fox în interviul pe care l-a acordat împreună cu Machine Gun Kelly, fostul ei logodnic, pentru British GQ Style. „Ne putem uita la cineva și că spunem «persoana asta este atât de frumoasă. Viața ei trebuie să fie atât de ușoară». Cel mai probabil, acele persoane nu gândesc așa despre ele”, a explicat Megan Fox.

Citește și:

Extravaganță: Anamaria Prodan a venit cu dricul la petrecerea mondenă a anului

Fosta parteneră a lui George Clooney se iubește cu un sportiv român cu 15 ani mai tânăr

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  08 Iunie 2023, 20:58

Iar material didactic pentru unii! Autocorectorul sau ternul cel mai probabil!

Jack1234
Jack1234  •  08 Iunie 2023, 19:13

Asta e o gazeta de *** ? Sau știri sportive ?poze mai explicite nu aveti !"TERMINATI-VA "și scrieți despre sport !băgați toate dezbracatele ... .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chepandy777
chepandy777  •  08 Iunie 2023, 18:44

Multumim Cristina Pirvu! Tu si cu Andra postati cele mai sportive stiri despre sport. ***. Meritati premiul nobel.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează