GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

foto Neymar a recunoscut că și-a înșelat iubita însărcinată » Mesajul transmis de brazilian: „Am făcut o greşeală”

Neymar a recunoscut că și-a înșelat iubita însărcinată. Foto: Instagram +49   FOTO
Neymar a recunoscut că și-a înșelat iubita însărcinată. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2023 10:03 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 10:29

Neymar, în vârstă de 31 de ani, a recunoscut într-un mesaj pe Instagram că a înșelat-o pe Bruna Biancardi. Brazilianul i-a cerut scuze public iubitei sale, care este însărcinată.

În urmă cu câteva săptămâni, Neymar și Bruna Biancardi au anunțat că așteaptă un copil împreună, iar fanii lor au fost foarte entuziasmați de această veste. 

Însă, în ultimele zile, au apărut zvonuri conform cărora Neymar ar fi fost infidel iubitei sale însărcinate. Deși nu exista nicio confirmare oficială a acestor zvonuri, surse apropiate cuplului au declarat că Bruna a aflat despre aventura lui Neymar și că este foarte afectată de situație. 

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, jucătorul de fotbal a recunoscut că a greșit și și-a cerut scuze public pentru durerea pe care a cauzat-o. Fanii celor doi sunt îngrijorați pentru viitorul relației lor, însă speră că Neymar și Bruna vor reuși să treacă peste această perioadă dificilă și să își continue viața împreună, alături de copilul lor așteptat cu atâta dragoste.

Sursă foto: Instagram @brunabiancardi
Sursă foto: Instagram @brunabiancardi
Sursă fotoSursă foto: Instagram @brunabiancardi: Instagram @brunabiancardi
+45 FOTO

Neymar: „Am făcut o greşeală”

„Bru, fac asta pentru voi doi (n.r. – Bruna Biancardi și copilul) și pentru familia mea. Nu pot să justific şi să scuz ceea ce este de nejustificat şi de nescuzat. Nu e nevoie să precizez ce am făcut, dar am nevoie de tine în viaţa noastră.

Am văzut cât de expusă erai, cât de mult te durea totul şi cât de mult îţi doreai să fii alături de mine. Și eu rămân alături de tine. Am făcut o greşeală. Am greşit. Îndrăznesc să spun că fac greşeli în fiecare zi, atât pe teren, cât şi în afara lui.

Greşelile mele din viaţa personală le rezolv acasă, în intimitatea mea, cu familia şi prietenii mei. Toate acestea au afectat una dintre cele mai importante persoane din viaţa mea. Femeia pe care visez să o am alături de mine, mama copilului meu. A afectat familia ta, care acum este a mea. Afectează intimitatea într-un moment atât de special cum este maternitatea.

Mi-am cerut deja scuze pentru greşelile mele, pentru această expunere inutilă, dar mă simt obligat să o spun și public. Dacă o chestiune privată devine publică, scuzele trebuie să fie făcute publice. Nu-mi pot imagina viaţa fără tine. Nu știu dacă relația noastră va funcționa, dar sunt sigur astăzi că vreau să încerc. Dragostea noastră pentru copilul nostru va fi mai puternică și va învinge, dragostea noastră reciprocă ne va întări”, a scris Neymar pe Instagram.

Sursă foto: Instagram @brunabiancardi
Sursă foto: Instagram @brunabiancardi
Sursă fotoSursă foto: Instagram @brunabiancardi: Instagram @brunabiancardi
+45 FOTO

Bruna Biancardi neagă că și-a dat acordul ca Neymar să o înșele

Recent, jurnalistul brazilian Erlan Bastos a spus că Bruna Biancardi și Neymar ar fi încheiat un „pact”, iar iubita fotbalistului ar fi fost de acord ca acesta să fie infidel, însă cu trei condiții. După aceste informații apărute în presă, Bruna a reacționat dur și l-a amenințat pe jurnalist că îl dă în judecată.

„De unde ai scos prostia asta? Un pact pentru ce? Vino cu dovezile! Dacă nu vei prezenta dovezi, ne vom vedea la proces”, a scris Bruna Biancardi pe Instagram, potrivit Mundo Deportivo.

Potrivit informațiilor confirmate de editorialistul Erlan Bastos, jucătorul PSG este liber să flirteze și chiar să facă sex cu alte femei. Influencerul a stabilit trei reguli pentru a accepta această situație. Aceste ar fi: „Că trebuie să fie discret, să se protejeze și să nu le sărute pe gură”.

Citește și:

Ianis Hagi a cheltuit o sumă impresionantă pentru inelul de logodnă

Soția lui Florin Tănase face furori pe plajele din Maldive

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
Domnul
Domnul  •  23 Iunie 2023, 12:40

Bună tuturor ! Neymar e un fotbalist bun, nu zic exceptional, e bun. Ca om in viața de toate zilele cred ca e un cocalar autentic. Nu stimez, nu sunt fan .

ArchBishop
ArchBishop  •  23 Iunie 2023, 11:02

"Neymar a recunoscut că și-a înșelat iubita însărcinată" - pe aia ne-insarcinata nu a inselat-o?

ckhristian
ckhristian  •  23 Iunie 2023, 10:38

Bun fotbalist. Dar sa faci așa ceva . Și nu doar când iubita ta e însărcinată. Caracter 0. Oricum o să mai calce strâmb. Și nu va dura mult.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează