INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2018

Azi e Spania-Argentina! Messi, bântuit de o amintire: "A fost teribil" » Mesaj-șoc la naționala Argentinei: "Messi are mereu un revolver la tâmplă"

FOTO: Reuters +1   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 27 martie 2018 11:18

Lionel Messi, căpitanul Argentinei, este pregătit de Campionatul Mondial din 2018. "Aceasta e ultima noastră șansă. Acum sau niciodată. O generație importantă va dispărea".

  • Azi, Argentina joacă pe terenul Spaniei, de la ora 22:00, meci transmis pe TV Digi Sport 2.

"Messi are mereu un revolver la tâmplă. Dacă nu va învinge, va fi împușcat, ucis".

Jorge Sampaoli, selecționerul, realizează ce presiune este pentru căpitanul Argentinei. Însă știe și că Leo nu va mai avea altă ocazie să fie campion mondial.

Nici el, nici alți jucători de top albicelești: pe 24 iunie, în timpul turneului final, Messi va împlini 31 de ani. Agüero, Higuaín și Di María vor avea 30. Mascherano, 34 de ani, deja și-a anunțat retragerea.

"Avem datoria să câștigăm Mondialul. O datorie față de noi înșine, nu față de argentinieni", afirmă decarul Barcelonei la Fox Sports. "Aceasta e ultima noastră șansă. Acum sau niciodată. O generație importantă va dispărea". 

"În 2014, noi am stat lângă Cupă. A fost teribil"

Messi are mereu în minte acel moment, din 13 iulie 2014, când trece pe lângă trofeul cucerit de nemți. "A fost o fotografie îngrozitoare. Nu a fost Cupa noastră, noi am stat lângă ea. A fost teribil".

Spune că "Argentina e mereu candidată la titlu datorită istoriei sale. Dar, acum, nu suntem favoriți. Spania, Brazilia, Germania și Franța sunt înaintea noastră". Au trecut 32 de ani de la succesul lui Diego Maradona. Ultimul triumf al Argentinei la Mondial. 

"Când pierd, sunt furios, mă simt neajutorat, mă doare... De când am copii, văd viața altfel, dar asta nu înseamnă că nu mă afectează. E o nebunie ce se spune. Agüero mi-a fost prieten toată viața și de multe ori a rămas pe bancă. Am atins trei finale împreună, una de Mondial și două de Copa America. Nu am fost departe de trofeu. Așa a vrut Dumnezeu" Leo Messi, căpitanul Argentinei

Echipa probabilă Spania: De Gea - Carvajal, Pique, Sergio Ramos, Jordi Alba - Koke, Saul, Iniesta - Asensio, Diego Costa, Isco

Echipa probabilă Argentina: Romero - Bustos, Otamendi, Rojo, Tagliafico - Mascherano, Banega - Meza, Messi, Lo Celso - Higuain

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Martie 2018, 15:10

De când așteaptă Pique, Alba și Iniesta să le rupă picioarele lui Messi și Mascherano!:))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează