INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Debandadă totală! În plină criză, doi jucători de la Bayern s-au afișat în vestiarul Milanului

Lucas Hernandez și Benjamin Pavard. Foto: Imago Images
Lucas Hernandez și Benjamin Pavard. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 12:00 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 12:04

Lucas Hernandez (27 de ani) și Benjamin Pavard (27) au fost în week-end la meciul Milan - Lecce, scor 2-0. Bayern vrea să-i păstreze pe amândoi, însă Pavard flirtrează de mai multă vreme cu rossonerii. Pleacă sigur Daley Blind (33), iar achiziționarea lui Kolo Muani (24) prinde contur.

Bayern e în criză, însă mulți dintre jucători par „deconectați” de la problemele echipei. Ultimii care au ieșit în „decor” sunt Lucas Hernandez și Benjamin Pavard.

După eșecul de la Mainz (1-3), ce a dus la pierderea șefiei în Bundesliga, antrenorul Thomas Tuchel le-a dat jucătorilor 3 zile libere. Iar cotidianul italian Gazzetta dello Sport scrie că Hernandez și Pavard le-au petrecut la Milano. Au fost văzuți la meciul rossonerilor cu Lecce și după fluierul final au coborât chiar și la vestiare, relatează ziarul roz.

Ziua și rezilierea în Liga 1 » Nicolae Dică și-a depus astăzi oficial DEMISIA de la CS Mioveni
DEMISIE
Ziua și rezilierea în Liga 1 » Nicolae Dică și-a depus astăzi oficial DEMISIA de la CS Mioveni

Lucas Hernandez și Benjamin Pavard s-au afișat în vestiarul Milanului

Fratele geamăn al lui Lucas, Theo, joacă la Milan și o vizită făcută acestuia „la locul de muncă” pare ceva cât se poate de firesc. Problema? Situația lor delicată la Bayern și conexiunile care se pot face cu privire la viitorul lor.

Campioana Germaniei ar dori să-i păstreze pe amândoi. Lui Hernandez, în recuperare după o ruptură a ligamentelor încrucișate, i-a propus deja prelungirea contractului. Însă fundașul adus de la Atletico cu 80 de milioane de euro e mai preocupat în acest moment de scandalul pe care-l are cu soția, Amelia Lorente.

Aceasta tocmai a dezvăluit pe Instagram relația extraconjugală pe care o are bărbatul ei cu modelul italian Cristina Buccino. Iar Cristina i-a „replicat” cu o fotografie care-o dezvăluie, în toată spendoarea, la hotelul Armani din Milano. „Sigur nu este o întâmplare...”, a comentat același Bild.

Benjamin Pavard: „Mi-ar plăcea să joc alături de Olivier Giroud”

Pavard, la rându-i, flirtrează de mai multă vreme cu AC Milan. Contractul său cu bavarezii ia sfârșit în 2024, iar în noiembrie 2022 a declarat pentru Gazzetta dello Sport: „De șapte ani sunt în Germania, am câștigat totul cu Bayern. Joc pentru a câștiga și sunt disponibil pentru noi proiecte, dar ca fundaș central”. Aluzie la faptul că la Munchen e folosit mai mult ca apărător-dreapta.

Apoi, Pavard a devenit și mai concret: „Giroud încearcă să mă convingă să vin la Milan. Olivier îmi spune mereu că Italia este o țară care trăiește sută la sută fotbalul. Mi-a povestit despre magia derby-urilor, despre marile sărbători ale suporterilor pentru scudetto. Mi-ar plăcea să joc alături de el și pentru că-mi este bun prieten. Vom vedea, Serie A este foarte interesantă”.

Debandadă totală! În plină criză, doi jucători de la Bayern s-au afișat în vestiarul Milanului
Benjamin Pavard și Olivier Giroud sunt colegi la naționala Franței. Foto: Imago Images

Kolo Muani este preferatul președintelui de onoare Uli Hoeness

Dacă situația lui Hernandez și Pavard rămâne deocamdată învăluită în ceață, bavarezii s-au decis în sfârșit asupra „vârfului” pe care vor să-l achiziționeze pentru sezonul viitor. Nu e Harry Kane (Tottenham), nici Victor Osimhen (Napoli), ci Randal Kolo Muani, de la Eintracht Frankfurt.

Internaționalul francez în vârstă de 24 de ani este favoritul președintelui de onoare al munchenezilor, Uli Hoeness, și pentru faptul că poate fi luat la un preț mai rezonabil decât ceilalți doi, în schimbul cărora cluburile lor cer peste 100 de milioane de euro. Interesul lui Bayern pentru el a fost confirmat inclusiv de Markus Krosche, directorul sportiv al Eintracht.

La „plecări”, în capul listei se află Daley Blind. Fundașului olandez adus în această iarnă, din postura de jucător liber, nu-i va fi prelungit contractul.

Citește și:

Revoluție la Manchester United: 15 plecări! Inclusiv căpitanul Maguire e în pericol

Pep Guardiola avertizează înaintea derby-ului Manchester City - Arsenal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
radudavidescu
radudavidescu  •  26 Aprilie 2023, 14:26

Va dati seama cat a stat doamna Hernandez in travaliu sa-i nasca pe gemenii Lucas si Theo?! 1 an jumate de chin..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează