INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Fiasco cu transferul de 62 de milioane de euro: după 32 de minute jucate, e GATA!

Romeo Lavia, cu numărul 45 // foto: Guliver/gettyimages
Romeo Lavia, cu numărul 45 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 20:09 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 20:24

Romeo Lavia (20 de ani), mijlocașul defensiv cumpărat de Chelsea vara trecută cu 62 de milioane de euro, nu va mai juca în acest sezon, a anunțat astăzi clubul londonez.

  • Întoarcem fotbalul din Anglia pe toate fețele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro. Următoarea ediție: vineri, 29 martie, ora 14:00.

Romeo Lavia a impresionat la Southampton în sezonul 2022/2023, prestațiile lui transformându-l într-o țintă pentru două dintre marile cluburi ale Angliei, Chelsea și Liverpool.

Londonezii au câștigat licitația din vara lui 2023, i-au obținut semnătura pentru 62 de milioane de euro, dar primul sezon al belgianului pe Stamford Bridge a fost un fiasco.

Cel mai scump „11
EURO 2024
Cel mai scump „11" la Euro 2024 valorează peste un miliard! » „Naționala” și clubul care dau cei mai mulți jucători în echipa ideală

Chelsea a anunțat că Romeo Lavia nu va mai juca în acest sezon

În primele 4 luni ale sezonului, Lavia nu a jucat deloc din cauza unei accidentări la gleznă. A intrat în cele din urmă într-un meci de campionat cu Crystal Palace pe 27 decembrie, a jucat 32 de minute și s-a accidentat din nou, de această dată suferind o leziune musculară, la coapsă.

Era de așteptat ca Lavia să revină în perioada următoare, însă recuperarea nu a decurs conform așteptărilor.

Chelsea a transmis astăzi că „mijlocașul Romeo Lavia va rata, din nefericire, restul sezonului 2023/2024 în urma unui regres în procesul de recuperare. Lavia nu va mai juca în acest sezon”.

Practic, Lavia va încheia primul lui sezon la Chelsea cu doar 32 de minute pe teren, un eșec de proporții având în vedere costul transferului, 62 de milioane de euro.

Fiasco cu transferul de 62 de milioane de euro: după 32 de minute jucate, e GATA!
Romeo Lavia // foto: Guliver/gettyimages

Reacția lui Romeo Lavia: „Am dat totul zilnic pentru a reveni”

La câteva ore distanță, Chelsea a publicat și mesajul fotbalistului pentru susținătorii echipei:

„În ciuda eforturilor mele, voi rata restul sezonului. A fost un sezon frustrant pentru mine, să nu pot să-mi ajut coechipierii. Iubesc această echipă, această emblemă și să fiu pe teren mai mult decât orice. Aveți încredere că am dat totul zilnic pentru a reveni.

Vă mulțumesc pentru dragostea voastră, pentru sprijin și pentru critici, pentru că toate mă afectează pozitiv și mă ajută să merg înainte. Abia aștept să întorc ce mi-ați oferit și să împărtășim multe momente speciale împreună”.

VIDEO. Echipa din Premier League de care a rămas atașat Costel Pantilimon

Mai multe știri din fotbalul englez:

„Experiență unică în lume!” » Noul sector al stadionului inaugurat în 1896 arată fabulos: piscină, priveliște către râu și restaurante de lux
PROIECT
„Experiență unică în lume!” » Noul sector al stadionului inaugurat în 1896 arată fabulos: piscină, priveliște către râu și restaurante de lux
Român din Premier League vorbește de conflictul cu un antrenor englez: „Aveam mai multe zile libere decât ne antrenam”
ANGLIA
Român din Premier League vorbește de conflictul cu un antrenor englez: „Aveam mai multe zile libere decât ne antrenam”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  28 Martie 2024, 01:36

Managementul american face toți banii… Vorba ceea… “And you'll be sorry that you messed with The U.S. of A. 'Cause we'll put a boot in your *** It's the American way”

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează