INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Când se va retrage Cristiano Ronaldo? Anunțul făcut de superstarul portughez al lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo // Foto: Imago
Cristiano Ronaldo // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 17:31 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 17:56

Cristiano Ronaldo (38 de ani) îi contrazice pe cei care-l consideră la apusul carierei. „Ei spun că Ronaldo este terminat, dar nu este adevărat”, este mesajul transmis reporterilor la finalul partidei de aseară, 4-3 cu Al-Ahli.

Cristiano Ronaldo nu-și fixează limite atunci când vine vorba de vârstă. Chiar dacă a trecut de 38 de ani, atacantul lui Al-Nassr se simte în largul lui în Arabia Saudită. Continuă să înscrie multe goluri și să contribuie la victoriile echipei din Riyadh. 

Cristiano Ronaldo a marcat, probabil, cel mai neobișnuit gol din carieră » Reușita lui CR7, învăluită în fum. La propriu!
ARABIA SAUDITĂ
Cristiano Ronaldo a marcat, probabil, cel mai neobișnuit gol din carieră » Reușita lui CR7, învăluită în fum. La propriu!

Totuși, există voci care susțin că s-ar apropia de retragere. „Ei spun că Ronaldo e terminat..., dar nu e adevărat. Voi continua să joc până când picioarele mele îmi vor zice «Cristiano, a venit finalul!»”, a declarat CR7, la sfârșitul meciului câștigat de Al-Nassr, 4-3 contra lui Al-Ahli.

Meci în care căpitanul naționalei Portugaliei a semnat o „dublă”, cu care a ajuns la 9 goluri în acest campionat în șase etape! Iar Al-Nassr a legat al șaptelea succes și este la 3 puncte de lider.

Cristiano Ronaldo: „Încă îmi place să dau goluri”

Cristiano a explicat de ce nu se gândește la retragere și ce planuri de viitor are: „Mai am multe de oferit. Încă iubesc fotbalul și să dau goluri. Încă îmi place să câștig și să dovedesc celor ce nu mai cred în mine că se înșală”. 

Lusitanul a punctat de 14 ori în 16 apariții în sezonul trecut la Al-Nassr și a ajuns la 853 de goluri în carieră, 730 pentru echipele de club și 123 pentru naționala Portugaliei. 

CR7 deține și recordul de partide terminate fără înfrângere, 1.001, și câștigă și cei mai mulți bani din salariu, 200 de milioane de euro pe sezon.

Am foarte mare grijă de corpul meu şi de mintea mea. Am învăţat recent că după 33 de ani corpul poate face faţă provocărilor dacă ai nevoie, însă adevărata luptă este psihică 

- Cristiano Ronaldo, atacant Al-Nassr

23de goluri și 7 pase decisive a reușit Cristiano Ronaldo în 27 de partide jucate la Al-Nassr

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Xavi și-a prelungit contractul cu Barcelona, dar tot câștigă mai puțin decât a avut Ronald Koeman

Golgheter neașteptat în Bundesliga, primul jucător din campionatele de elită care ajunge la două cifre

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează