INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

I-a lansat o superprovocare lui Messi: „Sună-l pe președintele clubului și du-te la ei! Ar fi scenariu de film”

Articol de - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 10:30 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 11:19

Kevin-Prince Boateng (33 de ani) este de părere că Lionel Messi (33 de ani) ar trebui să meargă la Napoli după expirarea contractului cu FC Barcelona, pentru a îi călca pe urme lui Diego Maradona.

Povestea dintre Messi și Barcelona riscă să se termine în viitorul apropiat și argentinianul are de unde alege, PSG și Man. City fiind printre pistele cele mai atractive. Pe lista cluburilor unde și-ar putea încheia cariera apare și o variantă surpriză. Kevin-Prince Boateng, fostul coleg blaugrana, i-a lansat o superprovocare: să se transfere în Serie A și să joace pe stadionul Diego Maradona!

Kevin-Prince Boateng: „Ar fi scenariu de film”

"Contractul cu Barca e aproape de final și ar fi foarte frumos dacă le-ar spune celor de la Napoli «Vin la voi. Nu retrageți numărul 10. Mi-ar plăcea să-l port pentru a-i aduce omagiu lui Maradona și tricoului său. Aș juca un an sau doi la Napoli, fără să mă gândesc la bani sau altceva. Numai o alegere din inimă». Ar fi scenariu de film", a declarat mijlocașul ghanez, 33 de ani, de la Monza.

Kevin-Prince Boateng: „Fanii l-ar mânca de viu”

Boateng spune că astfel s-ar declanșa nebunia la Napoli: "Ar trebui să meargă la antrenamente cu elicopterul, pentru că tifosii ar fi atât de fericiți că l-ar mânca de viu. Nu doar pentru fotbal ar fi o poveste minunată, ci pentru toată lumea. Un mesaj formidabil. Dacă aș fi în locul lui Messi, l-aș suna pe președintele De Laurentiis și i-aș spune". Să fie ca un "The Last Dance" al lui Jordan.

VIDEO. Țicleanu l-a ținut pe Maradona în Argentina-România: „Avea aceleași caracteristici cu marele Dobrin, dar mai avea explozie!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi lasă Rangers? Internaționalul român este dorit de un club important din Turcia

FIFA a anunțat finaliștii premiilor The Best! Cine se luptă pentru trofeul de cel mai bun fotbalist din 2020

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
ge0x
ge0x  •  12 Decembrie 2020, 13:00

Boateng viseaza. Au apus demult anii in care fotbaliștii jucau fotbal si din dragoste pentru club, pentru fani. Nu renunță Messi la 3,4 sute de milioane de euro de amorul artei sau pt Maradona. Fotbaliștii din ziua de azi nu mai au onoare. Poate unul dintr-o-mie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează