INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FULHAM - TOTTENHAM 3-0

Son nu menajează pe nimeni după eșecul lui Tottenham, în care Drăgușin a greșit la două goluri: „De data aceasta a fost foarte, foarte dezamăgitor”

Radu Drăgușin nu l-a putut ține în frâu pe Muniz / Foto: Imago
Radu Drăgușin nu l-a putut ține în frâu pe Muniz / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 10:38 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 16:30

Căpitanul lui Tottenham, Son Heung-min, trage un semnal de alarmă după eșecul drastic suferit de Spurs în fața lui Fulham (0-3).

Sâmbătă n-a fost ziua lui Radu Drăgușin. Titularizat în premieră la Tottenham, cu Fulham (0-3), internaționalul român are partea lui de vină la primul gol al amfitrionilor. Dar întreaga echipă a evoluat modest, iar căpitanul Son Heung-min a luat prompt atitudine.

Îl face praf pe Angelescu: „Domnul Șucu nu ar fi zis niciodată așa ceva. Vrea să mute scandalul de la Rapid?”
FCSB - SEPSI
Îl face praf pe Angelescu: „Domnul Șucu nu ar fi zis niciodată așa ceva. Vrea să mute scandalul de la Rapid?”

Atacantul sud-coreean a descris prestația coechipierilor săi drept „inacceptabilă” și le-a cerut să privească acest eșec ca pe un mare semnal de alarmă.

Son: „Fiecare trebuie să-și spună: «A fost vina mea pentru că n-am fost suficient de bun».

„Da, este o mare dezamăgire, o mare frustrare. Fiecare dintre noi trebuie să se uite în oglindă și să-și spună: «A fost vina mea pentru că n-am fost suficient de bun».

Nici măcar n-am reușit să ne apropiem de nivelul arătat până acum, de-a lungul acestui sezon”, le-a declarat Son reporterilor de la Sky Sports.

Son trage un semnal de alarmă: „A fost inacceptabil și mă includ aici și pe mine”

El a mai spus că „de data aceasta a fost foarte, foarte dezamăgitor. Atitudinea, evoluția, n-am fost suficient de buni. Toți trebuie să privim acest eșec ca pe un mare semnal de alarmă.

A fost inacceptabil, și mă includ aici și pe mine. Am făcut doi pași înapoi și acum e obligatoriu să facem unul mare înainte”.

Radu Drăgușin a fost aspru criticat în paginile tabloidului The Sun. „Oamenii lui Postecoglou au arătat ca o umbră a echipei care a depășit Aston Villa cu 4-0, săptămâna trecută. În timpul acelui meci, Spurs l-a pierdut pe fundașul cheie Micky van de Ven din cauza accidentării.

The Sun: „Cu siguranță i-au simțit lipsa lui Van de Ven”

Și chiar dacă olandezul este așteptat să se întoarcă după pauza internațională, cu siguranță i-au simțit lipsa, deoarece Drăgușin s-a chinuit la debutul său ca titular. Achiziția de 25 de milioane de lire sterline de la Genoa a avut o mulțime de mingi la care n-a ajuns primul.

Iar când a fost vorba de duelurile 50-50 cu Muniz - se presupune că unul dintre cele mai mari puncte forte ale lui - a fost un singur câștigător”, a comentat publicația amintită.

Un alt tabloid important, Daily Mail, n-a fost însă atât de aspru cu internaționalul român. Publicația amintită nu i-a găsit o vină anume și i-a dat nota 6 pentru evoluția din partida cu Fulham.

Ați mai putea citi:

Postecoglou, întrebat frontal: „Cum s-a descurcat Drăgușin?” » Răspunsul fără echivoc al antrenorului lui Spurs

Moment horror pentru Harry Kane: „Nu vrem să riscăm cu el. Există un motiv de îngrijorare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  17 Martie 2024, 13:23

Fulham este o echipa chiar foarte bazata deci nu este nimic wow daca a pierdut Tottenham, daca ar exista dreptate in lume Fulham ar trebui sa fie campioana in Anglia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează