INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - MEXIC 2-0

FOTO Copleșitor! Lionel Messi și-a făcut idolul să plângă pe bancă, imediat după reușita splendidă din meciul cu Mexic » Și antrenorul Scaloni a cedat!

Pablo Aimar, după golul lui Leo Messi / Sursă foto: Twitter/@cabjedits +14   FOTO
Pablo Aimar, după golul lui Leo Messi / Sursă foto: Twitter/@cabjedits

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2022 09:00 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2022 10:37

Lionel Messi (35 de ani) a salvat-o pe Argentina în partida contra Mexicului (2-0), decarul lui Scaloni marcând golul care menține vii speranțele „pumelor” la Mondialul din Qatar. Reușita „Puricelui” a provocat un val de emoție în rândul conaționalilor.

Imediat după ce șutul lui Messi a „paralizat” Mexicul, Pablo Aimar, aflat pe bancă în calitate de „secund” al lui Scaloni, nu și-a putut stăpâni emoțiile. A izbucnit în plâns, copleșit de tensiunea existentă în acel moment în staff-ul „pumelor”.

Nici „principalul” Scaloni nu s-a putut abține. Aflat lângă Aimar, selecționerul și-a „îngropat” fața în mâini, marcat la rândul său de miza partidei.

+10 FOTO

Aimar e idolul lui Leo Messi

Pablo Aimar, 43 de ani, este jucătorul pe care superstarul lui PSG l-a admirat de mic. Întrebat în trecut de ce crede că Messi îl idolatrizează, „El Payaso” a spus: „Când el era adolescent, eu jucam la River și eram foarte rapid, driblam, priveam mereu înainte. Presupun că m-a idolatrizat pentru că jucam pe poartă, pentru că aveam acea dorință să iau mingea și să atac. Și pentru că niciodată n-am pierdut bucuria de a juca fotbal”.

De-a lungul carierei, Aimar a jucat la River Plate, Valencia, Zaragoza, Benfica, Johor Darul Ta'zim și Estudiantes Rio Cuarto. În 2015 a pus ghetele în cui.

52 de selecțiiare Aimar în naționala Argentinei pentru care a marcat de 8 ori

Lionel Messi, cuprins de emoții după ce a deblocat Argentina - Mexic

Leo Messi, 35 de ani, a marcat în minutul 64 și a sărbătorit reușita alături de fanii „pumelor” într-un moment cu adevărat emoționant.

Messi a primit la 20 de metri, și-a făcut mingea pe stângul și l-a învins pe Ochoa cu un șut la firul ierbii, plasat la colțul lung. Starul lui PSG a fost instant înconjurat de colegi, apoi s-a dus glonț către peluza dominată de fanii argentinieni.

În timp ce striga „Vamos, vamos!”, Messi a fost copleșit de emoții și și-a stăpânit cu greu lacrimile.

+10 FOTO

Citește și alte știri despre naționala Argentinei și Leo Messi:

VIDEO Cum a sărbătorit Leo Messi în vestiar victoria cu Mexic: a dansat și a cântat la bustul gol, într-o atmosferă sud-americană

FOTO Descătușare! Messi, copleșit de emoții după golul cu care l-a egalat pe Maradona » Ce a strigat în fața galeriei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  27 Noiembrie 2022, 11:22

Si eu plang. Ana-Maria Prodan plange de asemenea. Reghe nu mai spun. Meme, de bucurie. Uraaaaa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează