INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  URARTU - FARUL 2-3

VIDEO După ce a fost MVP în Armenia, Denis Alibec a făcut pe „impresarul”: „E piesa care lipsește! Farul ar arăta bine cu noi doi”

Denis Alibec, la revenirea în țară
Denis Alibec, la revenirea în țară

Articol de , , , - Publicat vineri, 04 august 2023 08:04 / Actualizat vineri, 04 august 2023 10:21

Denis Alibec (32 de ani), MVP-ul meciului dintre Urartu și Farul din turul 2 preliminar al Conference League, scor 2-3, a analizat partida din Armenia și nu a ascuns că-l așteaptă pe Constantin Budescu la campioana României.

Cu două goluri și un assist, Alibec a calificat-o pe Farul în turul 3 preliminar din Conference League, acolo unde dobrogenii vor da piept cu Flora Tallinn, campioana Estoniei.

La revenirea în România, Nelu Varga a transmis un mesaj ferm: „Stați liniștiți, CFR-ul nu moare! Acum mergem să batem FCSB”
CFR Cluj
La revenirea în România, Nelu Varga a transmis un mesaj ferm: „Stați liniștiți, CFR-ul nu moare! Acum mergem să batem FCSB”

La revenirea în țară, Alibec a analizat ce nu a funcționat în returul cu Urartu și a privit către „dubla” din următorul tur preliminar.

Concluziile lui Denis Alibec după Urartu - Farul: „Nu mai există echipe mici!”

„Am avut parte de un meci foarte greu. Se pare că l-am început foarte prost, dar am reușit să revenim și să arătăm la fel ca anul trecut. Va trebui să marcăm doar noi primii și apoi să controlăm jocul mult mai bine.

Din păcate, începem foarte prost reprizele, acum am primit gol în minutele 11 și 47, dar ușor, ușor am intrat în ritm.

Cu Sheriff am avut un duel dificil, dar mergem mai departe în Conference League unde sperăm să reușim cât mai multe și să ajungem în grupe.

O să-i analizăm și pe cei de la Flora Tallinn, dar asta după meciul cu Petrolul, și vom vedea ce defecte au. La prima vedere par un adversar accesibil, dar la ce am trăit în Armenia nu mai există echipe mici”, a precizat șeptarul campioanei.

Denis Alibec îl așteaptă pe Constantin Budescu la Farul: „Cu noi doi, echipa ar arăta bine”

Referitor la o posibilă plecare de la Farul, Alibec a punctat că „nu mă gândesc la oferte, vreau să-mi fac treaba cât mai bine la Farul. Nu m-am gândit unde am să plec”.

Apoi l-a „ademenit” la Farul pe Constantin Budescu, cu care a fost coechipier în trecut:

Mi-aș dori să vină Budescu la Farul, e piesa care lipsește. Am vorbit cu el, dar nu pot să vă zic nimic. El iubea Petrolul și nu m-am așteptat să rezilieze. Cred că echipa ar arăta bine cu noi doi”.

Budescu a rămas liber de contract și ar fi în discuții cu Gică Hagi pentru a semna cu Farul.

După ce a fost MVP în Armenia, Denis Alibec a făcut pe „impresarul”: „E piesa care lipsește! Farul ar arăta bine cu noi doi”
Constantin Budescu a reziliat cu Petrolul

Mai multe știri din Conference League:

Varianta lui Charalambous pentru schimbarea lui Florinel Coman: „S-a întâmplat în mod repetat!”

Patrick Kluivert și detaliul care a „răpus-o” pe CFR Cluj: „Am jucat pe marile stadioane ale lumii, dar așa ceva n-am văzut”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  04 August 2023, 14:53
Postat de cirus11 pe 04 August 2023, 11:57

Cum adica nu mai exista echipe mici??? Farul dovedeste exact contrariul, a fost o echipa minuscula aseara si a avut norocul sa dea intamplator 2 goluri foarte rapid si saracii armeni care jucasera EXCELENT au picat psihic...

Echipa mica a fost si clona Fcsb cu bulgarii si au reusit sa dea intamplator 3 goluri din 3 suturi pe poarta...

cirus11
cirus11  •  04 August 2023, 11:57

Cum adica nu mai exista echipe mici??? Farul dovedeste exact contrariul, a fost o echipa minuscula aseara si a avut norocul sa dea intamplator 2 goluri foarte rapid si saracii armeni care jucasera EXCELENT au picat psihic...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close