INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BAYER LEVERKUSEN

Xabi Alonso, cu accelerația la maximum în Europa League » Antrenorul lui Bayer Leverkusen anunță: „Simt că foamea și dorința de a câștiga nu s-au oprit”

Xabi Alonso. Foto: Imago Images
Xabi Alonso. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2024 12:12 / Actualizat joi, 18 aprilie 2024 17:49

Xabi Alonso (42 de ani), antrenorul lui Bayer Leverkusen, este încrezător că elevii săi vor da totul pentru a face o figură frumoasă în „sferturile” Europa League, împotriva celor de la West Ham. Acesta nu este îngrijorat că echipa și-ar putea pierde concentrarea după câștigarea Bundesligii.

  • West Ham - Bayer Leverkusen, în „sferturile” Europa League, se joacă astăzi, 18 aprilie, de la ora 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro

Bayer Leverkusen are un sezon de vis și a reușit să câștige primul titlu, duminica aceasta. „Aspirinele” au câștigat într-o manieră dominantă meciul cu Werder Bremen, scor 5-0 și au declanșat petrecerea.

Antrenorul celor de la West Ham, David Moyes, crede că elevii lui Xabi și-au pierdut concentrarea, dar tehnicianul spaniol nu e de aceeași parere și spune că elevii lui sunt în continuare motivați să facă istorie.

Eliminat de Real Madrid, „ancora” lui Guardiola aruncă săgeți: „Am văzut o singură echipă pe teren!”
SFERTURI
Eliminat de Real Madrid, „ancora” lui Guardiola aruncă săgeți: „Am văzut o singură echipă pe teren!”

Xabi Alonso, cu accelerația la maxim și în Europa League

„Echipa și jucătorii nu mi-au dat motive să mă îndoiesc, datorită determinării, concentrării și mentalității pe care au avut-o. Chiar și după un succes mare, simt că foamea și dorința de a câștiga nu se opresc”, a declarat Xabi Alonso.

Leverkusen s-a impus autoritar în meciul tur, cu scorul de 2-0 pe BayArena. „Ciocănarii” au fost dominați de nemți și au avut un sigur șut pe poartă.

David Moyes este precaut înaintea meciului West Ham - Leverkusen: „Nu sunt sigur de ei”

În returul de pe London Stadium, West Ham s-ar putea baza pe portarul Alphonse Areola, pe Kalvin Phillips și Jarrod Bowen, dar David Moyes nu ar vrea să forțeze jucătorii: „E prima dată când l-am avut la antrenament (n.r.- pe Bowen). Nu sunt sigur dacă va juca. I-am avut și pe Kalvin și pe Alphonse, dar nu sunt sigur de ei”, a declarat antrenorul scoțian.

„Nu aș risca cu niciun jucător dacă cred că are o șansă să se accidenteze. Sănătatea jucătorilor este mereu cel mai important lucru. Mereu vrei să ai cei mei buni jucători în teren, vrei marcatorii înapoi. Jarrod a fost marcatorul nostru sezonul acesta. Dacă ar juca, ne-ar ridica și pe noi, și pe suporteri” a declarat David Moyes

Tehnicianul scoțian nu se va putea baza pe doi jucători importanți din cauza cumulului de cartonașe: Lucas Paqueta și Emerson Ranieri.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Imagini senzaționale cu suporterii lui Leverkusen invadând terenul după ce Xabi Alonso le aduce primul titlu din istorie

Citește și:

„Omul ăsta este ISTORIC!” » Uluiți de ce a făcut înainte de penalty-ul transformat în City - Real Madrid

Henry, perspectivă diferită după City - Real: „Pur și simplu uimitor! Veți spune că au fost mai buni, dar...”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  18 Aprilie 2024, 19:37

Xabi e unul dintre cei mai mari antrenori din toate timpurile si Leverkusen cei mai importanta echipa la ora actuala, cel mai bine pentru fotbal este ca ei sa cistige triple neinvinsi in acest sezon, o merita cel mai mult.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează