INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC PORTO - BARCELONA 0-1

Antrenorul lui FC Porto are o problemă cu arbitrajul lui Anthony Taylor: „Am jucat împotriva unui «mai mult decât un club»”

Sergio Conceicao
Sergio Conceicao

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 11:14 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 11:14

La finele meciului pierdut miercuri seară, în fața Barcelonei (0-1), antrenorul lui FC Porto, Sergio Conceicao, a sugerat că „centralul” englez Anthony Taylor i-ar fi favorizat pe catalani. El a comentat arbitrajul apelând la logo-ul grupării blaugrana, „Mes que un club”.

FC Porto a pierdut derby-ul iberic al Ligii, cu Barcelona (0-1), iar antrenorul Sergio Conceicao și-a îndreptat criticile și asupra brigăzii care a condus partida.

Gigi Becali nu-l mai vrea în echipa de start: „I-am luat şi apartament de 200.000 de euro, dar nu stau 7 ani după el!”
FCSB
Gigi Becali nu-l mai vrea în echipa de start: „I-am luat şi apartament de 200.000 de euro, dar nu stau 7 ani după el!”

8 „galbene" contra Barcelonei, unul împotriva lui FC Porto

Catalanii au avut mai mult "de suferit" de pe urma deciziilor "centralului" Anthony Taylor: 8 "galbene", dintre care unul arătat lui Xavi, alte două lui Gavi, eliminat în prelungiri (90+3). Porto? Doar un avertisment.

Dar când a fost întrebat de arbitraj, Conceicao a sugerat altceva: "Am jucat împotriva unui «mai mult decât un club»". Aluzie la logo-ul Barcei, "Mes que un club".

Două momente litigioase judecate în favoarea Barcelonei 

Tehnicianul portughez n-a detaliat, însă foarte probabil face trimitere la două decizii din finalul partidei. Mai întâi, Taylor le-a acordat lustanilor un penalty, în urma unui henț comis de Cancelo în propriul careu.

Dar apoi, din camera VAR, Stuart Attwell i-a semnalat un alt henț, comis în prealabil de Eustáquio. Și a anulat lovitura de la 11 metri. Trei minute mai târziu, Taremi a înscris splendid, din foarfecă. 1-1? Nu! Reușita nu i-a fost validată pentru că se afla în poziție de afară din joc!

Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Ligii

Altfel, titular în premieră în Champions League, catalanul Lamine Yamal a doborât un record vechi de 29 de ani: la numai 16 ani și 83 de zile, a devenit cel mai tânăr titular din istoria competiției, depășindu-l pe nigerianul Celestine Babayaro, titular la Anderlecht într-un meci cu Steaua disutat în noiembrie 1994, la vârsta de 16 ani și 86 de zile.

Spre finalul meciului, Yamal a fost și protagonistul unui eveniment inedit. A părăsit terenul pentru a merge la toaletă și nu s-a mai întors. Oaspeții au jucat în inferioritate numerică timp de 5 minute, până când Xavi, avizat de stafful său că puștiul se simte rău, l-a introdus pe Marcos Alonso. z

Citește și: 

Întrebarea care l-a iritat pe Luis Enrique, după Newcastle - PSG 4-1: „Cred că ai văzut alt meci”

Luis Enrique și Kylian Mbappe, desființați în L'Equipe după dezastrul cu Newcastle

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1945sv0509
1945sv0509  •  05 Octombrie 2023, 17:14

Deci Barcelona a primit 8(0pt) cartonase galbene, iar Gavi nu va putea juca cel putin o etapa, iar antrenorul lui Porto acuza arbitrajul. Curat murdar, coane.

1945sv0509
1945sv0509  •  05 Octombrie 2023, 17:14

Deci Barcelona a primit 8(0pt) cartonase galbene, iar Gavi nu va putea juca cel puin o etapa, iar antrenorul lui Porto acuza arbitrajul. Curat murdar, coane.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează