INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID 2-2

VIDEO Cum a reacționat Carlo Ancelotti la finalul meciului cu Bayern: „Ne vor ajuta, fără îndoială”

Carlo Ancelotti, foto: Getty Images +15   FOTO
Carlo Ancelotti, foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2024 09:16 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 10:07

Carlo Ancelotti (64 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a oferit prima reacție după remiza obținută de echipa sa pe terenul lui Bayern Munchen, scor 2-2, în turul semifinalelor UEFA Champions League. Tehnicianul nu a fost pe deplin mulțumit de jocul echipei sale și a anunțat faptul că elevii săi vor trebui să sufere pentru a ajunge în finala de pe Wembley.

Madrilenii au avut un meci complicat pe Allianz Arena. Au condus, grație reușitei lui Vinicius din minutul 24, au fost întorși, iar același Vinicius a restabilit egalitatea cu 10 minute înainte de final. Formația calificată în marea finală se va decide miercuri, 8 mai, pe Bernabeu.

„Să piardă ambele” » Cine a fost ținta celor mai tari meme-uri de după Bayern - Real Madrid
BAYERN - REAL MADRID 2-2
„Să piardă ambele” » Cine a fost ținta celor mai tari meme-uri de după Bayern - Real Madrid

La final, Ancelotti a explicat faptul că echipa sa putea obține mai mult din această partidă, dar totul se va decide la partida retur.

VIDEO. Carlo Ancelotti, după Bayern - Real 2-2: „Nu am arătat cea mai bună versiune a noastră”

„Nu e un rezultat rău, dar puteam să ne descurcăm mai bine de atât. Cele mai bune momente de joc le-am avut la începutul reprizei secunde și chiar atunci au marcat ei cele două goluri. Bayern a arătat cea mai bună versiune, noi nu am făcut-o, sperăm să îmbunătățim acest aspect.

Bayern - Real Madrid / Foto: Imago
Bayern - Real Madrid / Foto: Imago
Bayern - Real Madrid / Foto: Imago
Bayern - Real Madrid / Foto: Imago
Bayern - Real Madrid / Foto: Imago
+11 FOTO

Suntem într-o poziție confortabilă în campionat, iar în Champions League va trebui să suferim în următoarele 90 de minute pentru a ajunge la Londra, dar într-un mediu familiar pentru toată lumea. Avem o mare oportunitate în față și fanii ne vor ajuta, fără îndoială”, a precizat Carlo Ancelotti, la conferința de presă, potrivit Mundo Deportivo.

Tehnicianul lui Real a explicat motivul pentru care nu l-a lăsat pe teren pe Jude Bellingham (20 de ani), cel care nu a făcut cea mai strălucită partidă. Jucătorul lui Real a acuzat crampe, iar Ancelotti a preferat să nu riște nimic în perspectiva returului de săptămâna viitoare.

„Bellingham a acuzat crampe și am încercat să vin cu o anumită energie de pe bancă. Nu a fost cel mai bun de pe teren, dar miercuri va fi 100% din punct de vedere fizic. Kroos a făcut un joc foarte bun, i-a oferit o pasă fantastică lui Vinicius (n.r. la primul gol înscris de spanioli)”, a adăugat antrenorul.

Am început foarte bine și puteam înscrie chiar din primul minut. Apoi am încetat să ne facem jocul, nu știu de ce. Am primit gol, iar lucrurile s-au complicat.
Am arătat mai bine în repriza a doua, am fost mult mai hotărâți. Am întors rezultatul și am avut mai multe ocazii, trebuia să înscriem al treilea gol, a fost ciudat.
Real Madrid a înscris două goluri din două ocazii. Situația este clară acum, o victorie la Madrid și mergem pe Wembley, vom vedea ce se va întâmpla.

- Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern Munchen

Citește și alte știri:

Dinamoviștii acuză un blat, după filmarea de 3 secunde apărută în online: „Corect meci, nu?”
DINAMO
Dinamoviștii acuză un blat, după filmarea de 3 secunde apărută în online: „Corect meci, nu?”
Veste de ultimă oră la Rapid: omul-cheie a SEMNAT!
RAPID
Veste de ultimă oră la Rapid: omul-cheie a SEMNAT!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
Stelian66
Stelian66  •  01 Mai 2024, 10:19

90 minute pe Bernabeu sunt un infern pentru Bayern .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează