INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Avertisment primit de Șumudică de la bașkanul lui Gaziantep: „Trebuie să se adapteze repede!”

Marius Șumudică nu a început prea bine noul mandat de la Gaziantep // Foto: Getty Images
Marius Șumudică nu a început prea bine noul mandat de la Gaziantep // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 17:57 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 18:33

Marius Șumudică (52 de ani) simte presiunea pusă de președintele clubului, care are însă încredere în jucători și stafful tehnic. „Am făcut multe transferuri importante în scurt timp. Cu toate acestea, acești jucători încă n-au reușit să se integreze pe deplin în echipă”, spune Memik Yılmaz.

Marius Șumudică a debutat, sâmbătă, cu o înfrângere, 0-2 cu Kayserispor, pe banca tehnică a lui Gaziantep, care a rămas ultima în Super Lig, fără niciun punct (cel mai slab start de campionat din istoria clubului). 

Bașkanul clubului, Memik Yılmaz, a ținut să iasă cu un discurs, ce poate fi interpretat ca avertisment, subliniind că perioada de tranziție de la neparticiparea în campionat din cauza cutremurului până la actualul start de sezon trebuie să se încheie și să apară rezultatele.

Șumudică, show în Turcia: „I don't have «baghet, magic baghet». Cine nu e pregătit rămâne afară!”
TURCIA
Șumudică, show în Turcia: „I don't have «baghet, magic baghet». Cine nu e pregătit rămâne afară!”

Președintele Gaziantep: „Ne-am supărat fanii, dar ne vom revanșa”

„L-am readus antrenor pe Marius Șumudică și, la cererea lui, am finalizat multe transferuri importante în scurt timp. Totuși, acești jucători nu au reușit încă să se integreze pe deplin în echipă. Am construit o trupă foarte bună, iar acest grup va ajunge pe locurile pe care le merită în scurt timp, lăsând în spate problema adaptării. 

Credem în stafful nostru tehnic și în fotbaliștii noștri. Suntem conștienți că ne-am supărat fanii și sper să-i facem din nou fericiți, câștigând următorul meci, cu İstanbulspor”, a declarat președintele azi Memik Yılmaz.

Marius Șumudică: „Nu avem timp, trebuie să facem puncte”

Pe aceeași linie se situează și concluzia trasă de Șumudică după eșecul cu Kayserispor: „Trebuie să ne trezim. Cine vrea să intre în teren trebuie să facă sacrificii. Nu avem timp, trebuie să luăm tei puncte în meciul următor. Cei care nu sunt pregătiți o să rămână afară”.

A fost un meci pe care nu meritam să-l pierdem. Am jucat foarte bine în repriza secundă. Noi am avut mai multe ocazii de gol. Dar, dacă nu poți înscrie, este imposibil să câștigi puncte. Avem nevoie de goluri 

- Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Citește și alte știri despre stranierii României:

Vlad Dragomir a marcat golul etapei în Cipru! Dedicație specială a mijlocașului

Adrian Mutu, desființat în Azerbaidjan: „A cheltuit bani mulți pe transferuri și situația e mizerabilă. Vom regreta demiterea lui Reghecampf”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează