INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM

FOTO Iubita lui Radu Drăgușin, mesaj de două cuvinte după prezentarea oficială la Tottenham

FOTO: Instagram @Ioana Stan +38   FOTO
FOTO: Instagram @Ioana Stan

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 21:21 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 22:05

Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin, a postat o fotografie cu fundașul central într-un tricou cu Tottenham la câteva secunde după anunțul oficial al transferului.

Ioana, o tânără studentă la arhitectură, a postat pe Instagram o poză cu Radu și un mesaj format din două cuvinte: „Noi începuturi”. Cei doi au împlinit 3 ani de relație la finalul anului trecut. Prima imagine cu ei după transferul lui Drăgușin, în galeria foto de mai jos.

Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Foto: Instagram
+34 FOTO

The Sun: „Drăgușin este sprijinit de iubita lui uluitoare, Ioana”

„Drăgușin putea fi o vedetă pe tărâmurile noastre mai devreme, dar a refuzat-o pe Chelsea când era adolescent pentru a semna cu Juventus. Este făcut din material de sportiv, ambii lui părinți fiind sportivi de elită în patria lor, în timp ce iubita lui, fermecătoarea Ioana Stan, este o arhitectă aspirantă care trăiește viața de vis a unei iubite de fotbalist. 

Tatăl lui, Dan, a jucat volei în România, în timp ce mama, Svetlana, și-a reprezentat țara la baschet”, au scris britanicii de la The Sun, care l-au numit pe Drăgușin «Van Dijk de România».

„În afara terenului, Drăgușin este sprijinit de iubita lui uluitoare, Ioana. Ea este o arhitectă aspirantă și studiază în București. Atunci când nu face asta, trăiește viața de iubită de fotbalist. Când vine ziua meciului, o veți găsi susținându-și iubitul din tribune. Brunetă poartă haine de blană de la designeri cunoscuți și se bucură de vacanțe de lux. 

Următoarea lor escală este Londra, unde ea își va putea duce pasiunea pentru shopping și arhitectură emblematică la alt nivel. Între timp, jocul lui Drăgușin sub comanda lui Postecoglou va continua, fără dubii, să crească”, au mai scris cei de la The Sun.

Ioana este studentă la arhitectură, învață foarte mult și de fiecare dată când poate, vine să stea la Radu. Încercăm să ne facem programul astfel încât să stăm cât mai mult cu Radu, viața lui nu este chiar așa cum se vede din afară… este foarte multă muncă, disciplină și profesionalism.

- Svetlana, mama lui Radu Drăgușin

Citește și:

Radu Drăgușin a fost anunțat oficial ca noul jucător al lui Tottenham: „Enter the Drăgușin”
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
Radu Drăgușin a fost anunțat oficial ca noul jucător al lui Tottenham: „Enter the Drăgușin”
„Tuchel habar nu are cine ești” » Impresarul lui Drăgușin s-a enervat și a ieșit la atac: „A dormit prost sau nu știu ce l-a apucat”
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
„Tuchel habar nu are cine ești” » Impresarul lui Drăgușin s-a enervat și a ieșit la atac: „A dormit prost sau nu știu ce l-a apucat”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (10)
DMA87
DMA87  •  12 Ianuarie 2024, 08:33

Tot te-n ham o dată

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Ianuarie 2024, 07:39
Postat de Van_Basten pe 11 Ianuarie 2024, 23:23

Sunt de parere ca Madalina Ghenea este femeia potrivita pentru Radu.

Sau Loredana Groza.

istet10
istet10  •  12 Ianuarie 2024, 00:25
Postat de maistorkokir pe 11 Ianuarie 2024, 22:36

Umila mea parere e ca cei doi nu se prea potrivesc, prea e un paradis viata lor si relatia lor :). Mai toti fotbalistii grei pe care i-a avut echipa nationala, Gica Popescu, Hagi, Mutu au schimbat nevestele. Chivu tarziu de tot s-a insurat, dupa ce a schimbat cateva gagici.

Popescu?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează