INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD

Cum a fost percepută în Anglia prestația lui Radu Drăgușin cu Irlanda de Nord: „I-a demonstrat lui Postecoglou că...”

Radu Drăgușin / Foto: Imago Images)
Radu Drăgușin / Foto: Imago Images)

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2024 16:22 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 16:35

Prestația lui Radu Drăgușin (22 de ani) din RomâniaIrlanda de Nord (1-1) nu a trecut neobservată în Anglia. Jurnaliștii londonezi de la Tottenham Hotspur News l-au remarcat pe stâlpul din defensiva „tricolorilor” și au opinat despre el că poate să fie o opțiune pentru defensiva lui Spurs, chiar dacă au evaluat prestația sa din meciul cu Fulham (pierdut de Spurs, 0-3) ca fiind slabă.

Ei au subliniat că Radu Drăgușin i-a demonstrat astfel lui Ange Postecoglou că este un fotbalist de viitor pentru Tottenham și au catalogat evoluția lui Drăgușin ca fiind „impresionantă”.

Cum a ratat Șumudică un salariu de 53 de ori mai mare: „Alerga ăla cu geanta de bani pe lângă mine! Îmi pregătiseră deja casa, avea teren de tenis”
POVESTE
Cum a ratat Șumudică un salariu de 53 de ori mai mare: „Alerga ăla cu geanta de bani pe lângă mine! Îmi pregătiseră deja casa, avea teren de tenis”

Radu Drăgușin, remarcat la Londra după meciul cu Irlanda de Nord

„Fundașul lui Tottenham i-a arătat lui Ange Postecoglou că este pregătit să uite debutul său (n.r. - ca titular) dezamăgitor împotriva lui Fulham.

N-a fost cea mai bună partidă a sa, deși pare că între timp a depășit momentul, ținând cont de prestația sa impresionantă pentru România.

Prima sa mare șansă (n.r. - la Tottenham) ratată a fost un eveniment dificil la fel ca pentru orice jucător, însă acum el trebuie să dovedească tărie mentală și să întoarcă situația în favoarea lui. Și a început perfect această misiune printr-o evoluție plină de încredere cu Irlanda de Nord.

I-a demonstrat lui Postecoglou că încă este nou în Premier League și că, deși vor fi câteva coborâșuri pe parcurs, încă rămâne un fundaș tânăr cu mare potențial. Vineri a fost aproape impecabil pe linia de fund.

A avut procentaj de 100% la driblinguri, ceea ce îl va încânta în mod special pe Postecoglou (n.r. - antrenorul lui Spurs apreciază stoperii tehnici). A fost o imagine mult mai solidă pentru Drăgușin, care va urmări să o țină tot așa când se întoarce la Tottenham”, se arată pe site-ul de știri dedicat lui Tottenham.

Jucătorul lui Liverpool, impresionat de Radu Drăgușin

Conor Bradley (20 de ani), vedeta din lotul Irlandei de Nord și fundașul dreapta al ocupantei poziției secunde în Premier League, Liverpool, i-a lăudat pe Dennis Man (25 de ani) și Radu Drăgușin (22 de ani) după meciul de pe Arena Națională între reprezentativa sa și „tricolori” (1-1).

Bradley a spus despre Dennis Man că este românul care l-a impresionat cel mai mult de pe teren, deoarece, pe lângă golul marcat, le-a creat probleme nord-irlandezilor.

În același timp, tânărul „cormoran” l-a remarcat și pe adversarul său din Premier League, Radu Drăgușin, pentru maniera impunătoare în care deposedează și pentru că știe să evolueze cu capul sus, pentru a pasa balonul în față.

Dennis Man și Radu Drăgușin, remarcații lui Conor Bradley

Conor Bradley l-a apreciat pe Radu Drăgușin ca fiind al doilea cel mai bun „tricolor” de pe teren după Dennis Man.

„Este un grup bun! (n.r. - Cine te-a impresionat în acest meci de la România?) Nu știu cum îl cheamă... mijlocașul dreapta, cel care a marcat... (n.r. - Dennis Man?) Da, da! Bun jucător!

Ne-a creat probleme pe partea lor dreapta de atac. (n.r. - Ai avut și un adversar din Premier League, pe Radu Drăgușin!) Da, știu, n-am apucat să vorbesc cu el, dar, părerea mea, a fost al doilea cel mai bun jucător de pe teren.

Am făcut o analiză a echipei voastre înainte de meci și, dacă ar fi să numesc ceva care a ieșit în evidență la el (n.r. - Drăgușin), voi spune de cât de impunător este când deposedează.

Agresiv, în sensul bun, dar și genul de fundaș care joacă cu capul sus, care vrea să joace mingea în față”, a declarat Conor Bradley, potrivit iAMsport.ro.

VIDEO Selecționerul Irlandei de Nord, Michael O'Neill, dezvăluie ce ”tricolor” l-a impresionat, cum arată România acum față de 2014 și ce părere are de Radu Drăgușin

Citește și:

Ideea fixă a selecționerului
EDITORIAL
Ideea fixă a selecționerului
Renunță Nelu Varga la Cristi Balaj? Dezvăluiri din culise de la CFR Cluj
DEZVĂLUIRI
Renunță Nelu Varga la Cristi Balaj? Dezvăluiri din culise de la CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează