INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Semnificația numărului pe care îl va purta Radu Drăgușin: intră în istoria clubului + ce a postat după debut

Radu Drăgușin (21 de ani) a fost introdus în minutul 85 al remizei scoase de Tottenham pe terenul lui Manchester United, scor 2-2, în runda cu numărul 21 din Premier League.
Radu Drăgușin (21 de ani) a fost introdus în minutul 85 al remizei scoase de Tottenham pe terenul lui Manchester United, scor 2-2, în runda cu numărul 21 din Premier League.

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 19:49 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 20:54

Radu Drăgușin a devenit jucătorul cu numărul 882 din istoria lui Tottenham și va purta acest număr pe spatele tricoului, sub guler. Ce a postat tricolorul pe Instagram.

După transferul de la Genoa, parafat la mijlocul săptămânii trecute, Radu Drăgușin a debutat duminică la Tottenham, pe „Old Trafford”, împotriva lui Manchester United (2-2).

Astfel, internaționalul român a devenit al 882-lea jucător din istoria de 129 de ani a grupării londoneze! Un număr pe care-l va purta de acum încolo pe spatele tricoului, sub guler.

Semnificația numărului pe care îl va purta Radu Drăgușin: intră în istoria clubului + ce a postat după debut
Drăgușin este jucătorul cu numărul 882 din istoria lui Tottenham

Număr unic, în cadrul proiectului „Legacy Numbers” inițiat în octombrie 2023

Spurs atribuie jucătorilor numere unice, în cadrul unui proiect intitulat „Legacy Numbers”, după ce aceștia au bifat întâia apariție oficială la Tottenham. Coechipierul Timo Werner, care și-a făcut debutul tot duminică, a primit numărul 881. 

Mutu a dezvăluit ce club oferă 400.000 de euro pentru Compagno: „Da, m-au sunat astăzi!”
FCSB
Mutu a dezvăluit ce club oferă 400.000 de euro pentru Compagno: „Da, m-au sunat astăzi!”

Clubul a demarat proiectul ”Legacy Numbers” în octombrie 2023, iar primul meci la care jucătorii au purtat numere unice a fost cel cu Crystal Palace, disputat pe 27 octombrie, în Premier League.

Ce numere au primit ceilalți români care au trecut pe la Tottenham

Ceilalți trei români care au jucat la Tottenham au fost incluși și ei în listă.

Ilie Dumitrescu și Gică Popescu, activi la Spurs în 1994 - 1995, au primit numerele 616, respectiv 618, iar Vlad Chiricheș (2013-2014), 790. 

Cotidianul Evening Standard i-a dat lui Radu Drăgușin nota 6

Drăgușin a jucat duminică 11 minute, în finalul partidei cu Manchester United, și a avut cifre bune. Într-o linie de trei fundași centrali, folosit mai întâi în dreapta, apoi în stânga, apărătorul adus de la Genoa a atins mingea de 10 ori și a oferit 8 pase precise, toate la cel mai apropiat coleg.

Nu a comis greșeli, iar la final a fost chiar îmbrățișat de managerul Ange Postecoglou. Cotidianul londonez Evening Standard i-a dat 6, fără a face și o caracterizare a evoluției sale.

Radu Drăgușin, lăudat de Gary Neville

În schimb, a fost lăudat de fostul internațional englez Gary Neville: „În legătură cu transferul lui Drăgușin, te gândești cum de s-a întâmplat? Cum de Tottenham și-a creat un lot atât de bun?

Un transfer extraordinar, antrenorul a fost foarte inspirat. A creat un mix extraordinar pentru a construi o echipă atât de bună, are trei fundași foarte buni și tineri, pe Radu Drăgușin, Cristian Romero și Micky van de Ven”.

Ce a postat Radu Drăgușin după 2-2 cu Manchester United

După meci, Drăgușin și-a schimbat poza de profil pe Instagram și a postat și un mesaj: „Senzație uimitoare la debutul pentru acest club incredibil, mulțumesc fanilor pentru sprijin”. 

Ce mai puteți citi:

Face sezonul vieții la FCSB, dar Becali nu are speranțe: „Nu e jucător de 30 de milioane! Ce cotă să mai crească?”

George Pușcaș a semnat cu Bari, 450.000 de euro salariu până în vară! Un oficial al noului club: „L-aș fi preferat pe maghiarul Puskas"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
zb59
zb59  •  16 Ianuarie 2024, 03:20

Botezatule, daca nu dezvaluiai tu proiectul ”Legacy Numbers”, chiar ramaneam in negura nestiintei!? Bai, cum puteti umple paginile cu astfel de articolo stup1d3!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează