SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI-MINAUR BAIA MARE 30-21

CSM BUCUREȘTI - MINAUR BAIA MARE 30-21 // Campioana prinde încredere înainte de Gyor » Cea mai clară victorie din 2019

Articol de - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 19:10

CSM București a câștigat fără probleme partida din etapa a 13-a a Ligii Naționale, ultima a turului, 30-21 cu nou-promovata Minaur Baia Mare. 

A fost primul meci din acest an în care echipa lui Dragan Djukici a jucat mai aproape de potențial. Exacte în apărare, cu Paula Ungureanu în formă, bucureștencele și-au ușurat misiunea în ofensivă, marcând multe goluri pe contraatac și faza a doua. Acolo a excelat extrema dreapta Jovanka Radicevici care a reușit 11 reușite. Pe partea cealaltă, Majda Mehmedovici a puncta și ea de 6 ori.

Pe final, "tigroaicele" au schimbat liniile, a jucat toată lumea, dar victoria a fost una confortabilă. Baia Mare nu a pus deloc probleme, mai ales că și antrenorul Costică Buceschi a trimis în teren rezervele. S-a terminat 30-21, al 11-lea succes în campionat.

CSM va juca luni cu HC Zalău, tot la București, urmând ca apoi Lekici și compania să intre în linie dreaptă pentru pregătirile meciului cu Gyor, din Liga Campionilor, de sâmbăta viitoare. HC Zalău, trupa lui Tadici, a jucat și ea aseară, câștigând duelul cu Corona Brașov, 34-29. Zalăul a urcat pe locul 5, cu 17 puncte. SCM Rm. Vâlcea și CSM București împart primul loc, cu 33 de puncte, dar oltencele au o partidă mai puțin disputată.

Vezi și: 

Premii pentru Cristina Neagu și Mihai Popescu » Federația Română de Handbal a desemnat cei mai buni handbaliști ai anului

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează