SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București stă la mâna lui Gyor! Calcule privind adversara din „sferturile” Ligii Campionilor

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2019 14:03

CSM București e calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. „Tigroaicele” sunt la mâna unguroaicelor de la Gyor în privința locului pe care îl vor ocupa în grupă.

CSM București poate să câștige ambele partide rămase de disputat în Liga Campionilor, în fața unor adversari mult inferiori valoric. În aceste condiții, CSM poate acumula 14 puncte la finalul celor 6 partide din grupa principală. Vipers Kristiasand poate face și ea însă tot 14 puncte, cu condiția să bată Györ în ultima etapă. Maghiarele sunt calificate de pe primul loc și nu mai sunt interesate în mod special de rezultate. Ar putea folosi în ultimele partide și rezervele.

La egalitate de puncte între CSM și Vipers, norvegiencele sunt avantajate de rezultatele directe, câștigând la București, 31-26, pe când CSM a câștigat la Kristiansand doar cu 29-27. În cealaltă grupă, Metz pare scăpată în câștigătoare, după ce a învins sâmbătă în Rusia, pe Rostov, 26-18.

În aceste condiții, una dintre Rostov și Buducnost va fi, cu siguranță, adversara campioanei României în "sferturi". Buducnost are 10 puncte, unul mai puțin decât Rostov, dar are meciul direct la Podgorica, pe 3 martie. În funcție de acel rezultat, se va stabili în mare măsură configurația primei grupe principale din Ligă. 

Vezi și: 

CSM BUCUREȘTI // INTERVIU Dragan Djukic, calcule pentru play-off-ul Ligii » Care crede că va fi meciul sezonului

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  25 Februarie 2019, 17:16

E posibil ca CSM sa termine chiar pe 4, desi ma gandesc ca Gyor nu va ceda meciul adversarei din campionat, Ferencvaros si sper ca nici CSM-ul sa nu se impiedice cu Krim sau Thuringer.

103179470776675
Sabin Ellak  •  25 Februarie 2019, 17:17

Audi ETO Győr este o echipa serioasa,cea mai buna echipa de club din lume,si va juca toate partidele pe nivelul exigentelor maxime. Sint profesioniste si nu se lasa batute de dragul odihnei.Ele joaca doar la victorie,cum au facut-o si in Bucuresti sau in alte parte.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  25 Februarie 2019, 17:12

Probabil ca nu conteaza intre Buducnost si Rostov cine va fi. In anul in care a castigat trofeul CSM a terminat pe 4 grupa principala si a jucat in sferturi cu Rostov, care pana atunci nu pierduse niciun meci (avea un singur egal). Sferturile pot fi un nou start in cele din urma.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează