SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

FOTO Simona Halep a primit o distincție acordată în premieră! Ce ofertă i s-a făcut liderului WTA: "Vreau să mă implic! O voi face cu mare drag"

FOTO: Ionuț Coman +8   FOTO
FOTO: Ionuț Coman

Articol de - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 14:46

Simona Halep, 27 de ani, liderul mondial al clasamentului mondial a primit o distincție acordată în premieră de Universitatea Ovidius Constanța.

Însoțită de tatăl său, Simona Halep a ajuns în această dimineața la Universitatea "Ovidius" Constanța, locul unde și-a finalizat studiile, extrem de emoționată. Nu pentru că ar fi avut de susținut vreun examen, ci pentru că urma să primească titlul onorific de Ambasador al reputatei instituții de învățământ de malul mării. O distincție înființată oficial în urmă cu doi ani și acordată în premieră.

Primită cu flori și aplauze de către studenți și profesori în Sala Senatului, liderul clasamentului mondial al tenisului feminin, a mărturisit că este onorată de decizia universității și le-a transmis un mesaj studenților.

"Este o distincție specială, mai ales că sunt în orașul meu natal, diferită față de tot ce am primit până acum, și vreau să le mulțumesc celor de la Universitate că s-au gândit la mine. Aici am crescut, a fost un drum lung, dar plin de emoții frumoase. Vreau să mulțumesc orașului meu de suflet, mă întorc mereu cu mare drag la Constanța, aici am pus prima și cea mai importantă cărămidă în construirea performanței. Mă gândesc cu adevărat să mă întorc acasă după ce voi termina cariera de sportiv. Nu știu în ce domeniu, dar voi face ceva pentru acest oraș și mă voi implica în multe evenimente. Le spun tuturor studenților care au un vis, să muncească pentru a-l îndeplini și să nu cedeze, pentru că în viața orice este posibil", a spus Simona Halep.

La final, s-a fotografiat cu fanii, a acordat numeroase autografe și a ciocnit un pahar de șampanie cu foștii săi profesori.

Ofertă de la Universitate

Rectorul Universității "Ovidius" Constanța, Sorin Rugină, i-a făcut o invitație campioanei de la Roland Garros de a activa în cadrul instituției de învățământ. "Porțile universității sunt deschise, în orice modalitate vei dori. Știu că ai spus într-un interviu că-ți place matematica sau poate facem un Centru de Excelență în tenis", i-a transmis acesta. "Vreau să mă implic. Dacă prin experiența mea voi reuși să motivez tinerii, o voi face cu mare drag. Încă joc tenis, iar prioritatea mea este sportul în acest moment", a explicat Simona. 

"A fost un an deosebit din toate punctele de vedere. Acum este o perioadă de vacanță, cu odihnă, în care încerc să-mi încarc bateriile pentru anul viitor. Anul acesta voi petrece Crăciunul acasă, cu familia" Simona Halep

Citește și: Premiu pentru Simona Halep! Va primi titlul de Doctor Honoris Causa: "Este un exemplu pentru tinerii României"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
st.il.
st.il.  •  05 Noiembrie 2018, 20:55

Pe când și o distincție de..."doctor honoris causa"???...Dacă tot e atât de "talentată" !...:))))

347655969058390
Ion Popescu  •  05 Noiembrie 2018, 18:32

Felicitari pentru Simona ! O fata cuminte, muncitoare, talentata, care reprezinta cu cinste Romania in lume.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează