SPORTURI  »  TENIS  »  REACȚIE

VIDEO Un câștigător de Grand Slam dezvăluie cum e văzut cazul Simonei Halep în lumea tenisului: „Am vorbit și cu ea, dar e confidențial”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de , - Publicat sambata, 12 august 2023 13:01 / Actualizat sambata, 12 august 2023 13:56

Horia Tecău, antrenorul echipei României de Fed Cup și fost câștigător de Grand Slam, a vorbit despre cazul Simonei Halep (31 de ani) și despre faptul că încă nu a primit niciun verdict.

Simona Halep se pregătește de un cutremur în carieră: de săptămâna viitoare, iese din top 500 WTA. Ea încă nu a primit niciun verdict din partea Sports Resolution, spre nemulțumirea ei, dar și a lui Horia Tecău.

FURIE și frustrare: „Simona Halep e umilită INTENȚIONAT! Am aflat care e planul!”. Detalii explozive din anturajul sportivei
CAZUL SIMONA HALEP
FURIE și frustrare: „Simona Halep e umilită INTENȚIONAT! Am aflat care e planul!”. Detalii explozive din anturajul sportivei

VIDEO Horia Tecău deranjat de lipsa unui verdict în cazul Simonei Halep: „Toată lumea tenisului e surprinsă și șocată”

„E o perioadă foarte ciudată. Faptul că durează atât să primească un răspuns... E foarte greu să fii acum Simona Halep. Cu toate acesta a găsit puterea să se antureze și face tot ce ține de ea ca să fie în formă cât timp așteaptă un verdict pozitiv și ca să revină cât mai repede în circuit, într-o formă bună.

Asta arată că își dorește și că e determinată, Nu vrea să-și încheie cariera sa. Vreau să joace cât mai repede. Toată lumea tenisului e surprinsă și șocată de durată atât de lungă în așteptarea unui răspuns. Nu știu ce a acolo. E foarte ciudat, Nimic din ce se întâmplă nu are logică. Sperăm la un rezultat pozitiv.

Am mai vorbit cu ea, dar nu despre caz, pentru că confidențial. Ea încă își dorește și se antrenează”, a declarat Horia Tecău, prezent la conferința de prezentare a turneului Kaufland-BRD Bucharest Open Wheelchair Tennis.

Cazul Simonei Halep pe scurt:

Citește și: 

Presiuni neașteptate în cazul de dopaj al lui Halep » Consiliul WTA, „scos la tablă”: „Aveți de gând să faceți ceva?!”

Gabriela Sabatini despre tenisul feminin actual: „Îmi plac foarte mult Ons Jabeur, Karolina Muchova, iar ceea ce face Iga Swiatek este incredibil”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Eu_Sa_Fiu_Sanatos
Eu_Sa_Fiu_Sanatos  •  13 August 2023, 17:53

Rar mi-a fost dat să văd jurnalism mai slab: "...e determinată, Nu vrea să-și încheie cariera sa. Vreau să joace cât mai repede. Toată lumea tenisului e surprinsă și șocată de durată atât de lungă în așteptarea unui răspuns. Nu știu ce a acolo"

parachioara5
parachioara5  •  12 August 2023, 14:06

...cine crede ca Halep s a *** manuta sus ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  12 August 2023, 13:57

Un articol despre nimic.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează