SPORTURI  »  TENIS  »  DUBAI

Câți bani primește Sorana Cîrstea pentru semifinala de la Dubai » La un pas de performanța carierei

Sorana Cîrstea +39   FOTO
Sorana Cîrstea

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 15:15 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 15:48

Sorana Cîrstea (33 de ani, 22 WTA) a reușit o victorie incredibilă cu cehoaica Marketa Vondrousova (24 de ani, 8 WTA) în sferturile turneului de la Dubai, scor 2-6, 7-6 (1), 6-1. Pentru calificarea în semifinale, românca și-a asigurat un cec de 158.944 de dolari.

Sorana Cîrstea a revenit uluitor cu deținătoarea trofeului de la Wimbledon. Condusă cu 2-6, 1-5, românca a salvat 6 mingi de meci, a revenit, a dus meciul în decisiv și a câștigat clar setul 3, cu 6-1.

Sorana Cîrstea, reacție instantă după revenirea carierei: „Nici nu știu cum am câștigat”
DUBAI
Sorana Cîrstea, reacție instantă după revenirea carierei: „Nici nu știu cum am câștigat”

Iar pentru această performanță primește 158.944 de dolari. Dacă va trece de Jasmine Paolini (28 de ani, 26 WTA) și va ajunge în finală, atunci va primi un cec de 308.320 de euro, iar dacă va câștiga turneul va câștiga 523.485 de euro.

De-a lungul carierei, Cîrstea a câștigat 9.141.783 de euro, strict din premiile de la turneele de tenis.

Sorana Cîrstea, la o victorie de cea mai bună clasare din carieră

Sorana e pe locul 21 în clasamentul virtual WTA și are nevoie de victorie cu Paolini pentru a urca mai sus de această poziție. Dacă se califică în finală, Cîrstea ajunge la 2.483 de puncte și ar urca pe 15 WTA, iar un succes o duce la 2.833 de puncte, ceea ce înseamnă locul 14 WTA.

Sorana a mai fost pe locul 21 în carieră în 2013, iar meciul cu Paolini e vital pentru a-și depăși performanța. Italianca e chiar în urma Soranei, pe locul 22 în clasamentul virtual, de aceea victoria e necesară pentru urcarea în clasament.

Sorana Cîrstea s-a mutat în Dubai

M-am mutat la Dubai. De doi ani mi-am luat rezidența la Abu Dhabi, dar locuiesc la Dubai. Mereu mi-am dorit să locuiesc și în țară, dar și în afară, mai ales că sportul practicat de mine presupune să fii mereu plecat.

Mi-am dorit să locuiesc 50%-50%, adică jumătate de an în România și jumătate de an în afară. Bine, impropriu spus jumătate de an, pentru că eu călătoresc extrem de mult

- Sorana Cîrstea

Citește și:

Descoperirea de ultimă oră făcută de americani: Simona Halep, aproape de lovitura de grație » Detaliul despre Quantum Nutrition dezvăluit recent
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Descoperirea de ultimă oră făcută de americani: Simona Halep, aproape de lovitura de grație » Detaliul despre Quantum Nutrition dezvăluit recent
Andy Murray, după ultima înfrângere: „Acest joc nu mai este pentru mine”
Qatar Open
Andy Murray, după ultima înfrângere: „Acest joc nu mai este pentru mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează