FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - KILMARNOCK 3-0

DINAMO - KILMARNOCK 3-0 // „Câinii” strălucesc din nou la Marbella! Echipa lui Neagoe încheie spectaculos stagiul de pregătire, cu o victorie la scor de neprezentare

Dinamo are două victorii în cantonamentul din Spania // foto: Cristi Preda
Dinamo are două victorii în cantonamentul din Spania // foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 21:58

DINAMO - KILMARNOCK 3-0 // Dinamo a încheiat spectaculos stagiul de pregătire din Marbella, „câinii” învingându-i la scor de neprezentare, 3-0, pe scoțienii de la Kilmarnock, locul 3 în ultima ediție din Scoția.

Spania le priește dinamoviștilor. La 5 ani după ce au câștigat Cupa Marbella, dinamoviștii au încheiat cu victorii pe linie stagiul de pregătire din superbul oraș aflat pe litoralul Mării Mediterane.

Cu Kilmarnock, Eugen Neagoe a vrut să regleze ultimele detalii înainte de startul campionatului, folosind aproape toți nou-veniții aduși în această vară. Inclusiv pe Filip Mrzljak, ultimul „câine” care a completat „haita”.

În fața echipei care a terminat campionatul scoțian pe locul 3, Dinamo a deschis scorul după doar 11 minute, prin Florin Bejan, fundașul adus de la Astra.

Două goluri superbe după pauză

Ritmul partidei a scăzut până la pauză, dar roș-albii au reușit două „bijuterii” în repriza a doua, care le-au adus un succes convingător la cel mai concludent test de verificare al verii: Nistor a înscris în minutul 67, elegant, precum Pirlo, pe lângă zid, iar tabela a fost închisă de puștiul Andreas Mihaiu în minutul 88.

Mijlocașul revenit din împrumutul de la Chindia a recidivat după golul din amicalul precedent, cu amatorii din Gibraltar, iar în partida cu Kilmarnock a înscris cu o execuție superbă, vinclu dintr-un șut plasat din afara careului.

S-a încheiat 3-0, iar Dinamo încheie, după mult timp, un stagiu de pregătire fără să piardă nici măcar un meci. 

 Dinamo - Kilmarnock 3-0
Au marcat: Bejan '11, Nistor '67, A. Mihaiu '88

Echipa de start a lui Dinamo: *Straton - Ciobotariu, *Bejan, Klimavicius, R. Grigore - *Mrzljak, *Răuță, Nistor - Sorescu, Montini, Moldoveanu
*jucătorii marcați au venit în această vară

Dinamo (repriza secundă): *Piscitelli - *Moura, Klimavicius, D. Ciobotariu, R. Grigore (G. Crețu 76) - *Mrzljak (I. Filip 62), *Bru - Sorescu (Brito 62), Nistor (Mihaiu 76), Moldoveanu (*Perovic 62) - Montini (D. Popa 76). Antrenor: Eugen Neagoe
*jucătorii marcați au venit în această vară

rezultatele LUI DINAMO ÎN SPANIA

  • 26 iunie: Linfield (Irlanda de Nord) 2-0 (Detalii AICI)
  • 30 iunie: FC Bruno's Magpies (Gibraltar) 6-1 (Detalii AICI)
  • 3 iulie: Kilmarnock (Scoția) 3-0

Vezi și: EXCLUSIV La Dinamo, viața bate filmul! „Câinii” reînnoadă amiciții vechi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (45)
samertx
samertx  •  03 Iulie 2019, 23:00
Postat de doomsday100 pe 03 Iulie 2019, 22:35

hai cu desfiintarea echiapei lui negoitza din vitan barzesti,aceasta rusine inumana. a plecat redmic,s-au dus sansele voastre la orice. auzi la nebuni,vor sa faca ceva cu vasulul lui piti aka *** lui giovanni. ha ha ha.

Cum merge treaba? Te-au ajuns necazurile de pe locul doi? Cică Milsami Orhei bat tot ce prind. :)) I-au bătut și pe Dinamo- Auto. Dinamo , auzi! :)) Ăștia pe care bateți decât foarte rar, ăștia care vă conduc în meciurile directe. :)) După cum se mișcă echipa, cred că iar o luați pe Național Arena, și în tribune și pe gazon. :))

deny74
deny74  •  03 Iulie 2019, 20:27
Postat de dvd1 pe 03 Iulie 2019, 17:57

B-ul

Cand zici Beee,te dai de gol ca ești din turma lui Jiji.Atat repeți de zile întregi,până și papagalii știu mai multe cuvinte

redbuldog
redbuldog  •  03 Iulie 2019, 22:06

Da golul lui Mihaiu cel mai frumos..trebuie mai multa incredere data tinerilor ,,catelusi" ii prefer mercenarilor,care joaca doar pentru bani,uneori scu salarii triple fata de ai nostri,dar la valoare iok..

Vezi toate comentariile (45)
Comentează