FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AEROSTAR BACĂU - DINAMO 0-1

Filip, apărat de colegul său de cameră după scandalul izbucnit înainte de meci: "N-a venit nicio poliție, ne-am uitat la Leipzig - Bayern și ne-am băgat la somn"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 23:45

Sergiu Hanca, colegul de cameră și nașul de cununie al lui Steliano Filip, a sărit în apărarea acestuia, fundașul stânga fiind acuzat că a petrecut până spre dimineață în hotelul unde dinamoviștii au fost cazați la Piatra-Neamț.

"Eu nu am fost afectat, nu am de ce să fiu afectat, nu am fost implicat în nimic. «Stelu» a fost foarte afectat de ce a văzut în presă, dar nu s-a întâmplat nimic. Aseară ne-am uitat la Leipzig cu Bayern, iar apoi ne-am băgat la somn.

Nu a venit nicio poliție la noi la hotel, nu știu de unde au apărut aceste zvonuri", a declarat Hanca, la TV Digi Sport. 

"Trebuie să începem să strângem cât mai multe puncte, toate echipele fac asta, iar noi ne chinuim. Trebuie să câștigăm cu Viitorul"
Sergiu Hanca, mijlocaș Dinamo

Citește și:  Petrecere cu alcool în cantonamentul lui Dinamo de la Piatra Neamț! S-a băut până la 5:00 dimineața: "Abia se ținea pe picioare când a venit poliția"

S-au calificat în "optimile" Cupei României: CSM Poli Iași, CS Mioveni, U Cluj, CSU Craiova, Viitorul, Juventus București, Gaz Metan, Chindia Târgoviște, Unirea Slobozia, CS Afumați, AFC Hermannstadt, Astra, ACS Poli Timişoara, FCSB, Botoșani și Dinamo.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
davidblack
davidblack  •  27 Octombrie 2017, 08:17
Postat de vlad.dracul pe 27 Octombrie 2017, 03:48

Nu pierdeţi cu Viitorul, o să fie omenie, să prindeţi şi voi play-off-ul, amărâţilor.

Tare prost esti ..auzi la el omenie ....le da Hagi meciul sa nu prinda el playoff-ul ...

davidblack
davidblack  •  27 Octombrie 2017, 08:14
Postat de valeri_gazaev100 pe 27 Octombrie 2017, 08:10

Un singur lucru de adaugat: fc fcsb nu e steaua, domnilor !

Asta ii striga si filip lui Valahu la ora 5 dimineata ...

davidblack
davidblack  •  27 Octombrie 2017, 08:13
Postat de inginerul_reloaded pe 27 Octombrie 2017, 05:27

În 1948 s-a înființat ceva, care ne aduce bucurii. Norocul nostru că s-a înființat Dinamo. Da, are galerie și îi felicit pe suporteri.Fără ei nu am avea de cine să râdem.

Uitati-va si voi ce face un martalog la ora 5 dimineata ....valahu si-a lut magari ...cred ca ii mulge la ora 5 sau ....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează