FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - HERMANNSTADT 1-0

Măldărășanu a aruncat prosopul: „Ne bat pe unde ne prind!”

Marius Măldărășanu
Marius Măldărășanu

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 23:18 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 23:50

Marius Măldărășanu (48 de ani), antrenorul lui Hermannstadt, a comentat înfrângerea cu U Cluj, scor 0-1, în urma căreia sibienii au fost eliminați din Cupa României Betano.

  • U Cluj va juca în penultimul act cu învingătoarea dintre Universitatea Craiova și Oțelul Galați (joi, ora 19:30).
  • Primele două echipe calificate în semifinale sunt Corvinul Hunedoara (4-0 cu CFR Cluj) și FC Voluntari (0-0, 4-2 d.pen. cu FCU Craiova).
  • Finala e programată pe 15 mai la Sibiu

Hermannstadt a pierdut din nou contra lui U Cluj, a șasea înfrângere în ultimele 7 „directe”. Marius Măldărășanu consideră că adversarii nu au fost mult peste și a lăsat de înțeles că atitudinea unora dintre elevii lui nu l-a mulțumit.

Imaginea din „sferturile” Cupei României Betano care l-a dat pe spate pe Panduru: „Pfai de capul meu! Nu știu ce cocs le dă”
REACȚIE
Imaginea din „sferturile” Cupei României Betano care l-a dat pe spate pe Panduru: „Pfai de capul meu! Nu știu ce cocs le dă”

Marius Măldărășanu, după U Cluj - Hermannstadt: „Ne bat pe unde ne prind!”

„Multe nu sunt de spus. Jocul a fost echilibrat, ei au avut o posesie prelungită, dar ocazii multe nu au fost. Două bare în prima repriză, una pentru ei, una pentru noi, plus câteva situații ale lor. Am avut și noi momente bune.

Am și pierdut mingea de câteva ori când am vrut să jucăm decisiv în loc să temporizăm, pentru că am pregătit meciul de maniera în care exista riscul să jucăm 120 de minute. Ne-a lipsit puțin. Asta este viața.

Prudent? Meciul de Cupă trebuie tratat altfel. Au avut posesia, dar puține ocazii. Am pierdut mingea în anumite momente, am decis greșit. Când trebuia să jucăm decisiv nu am făcut-o, când trebuia să ținem de minte, atunci am jucat decisiv”, a comentat Măldărășanu la DigiSport.

Îi felicit, ne bat pe unde ne prind. Poate deveni un complex, devine o mică rivalitate între noi. În acești doi ani de Liga 1 sunt pe plus. Dar mergem înainte, avem alt meci acasă contra Clujului, în campionat, foarte important. Trebuie să vină și reversul, nu poate merge asta la nesfârșit.

- Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

Măldărășanu: „Pentru mine, ca antrenor, e dureros”

Antrenorul sibienilor a fost deranjat de atitudinea unora dintre elevii lui. Golul care a făcut diferența a venit în minutul 90+3 și a fost înscris de Anselmo după o lipsă de reacție a apărătorilor Sibiului.

„E neșansă că am luat gol în minutul 90. Dar când ai 5 sau 10 metri și nu faci un sprint, indiferent că ai jucat 90 de minute sau ai intrat pe parcurs, este dureros pentru mine ca antrenor. Dar sunt la cald, nu vreau să spun prea multe.

Nu dau nume, nu dau în jucători în general. Nu s-a greșit de maniera în care să fiu supărat. Greșeala este omenească, însă pe final trebuie să ții mai mult de minge.

Pe faza golului sunt supărat. În general adversarele nu au multe ocazii cu noi, dar au fost momente în care am primit goluri din nimic. Și acum, o minge aruncată în careu... E normal să fiu dezamăgit de unii dintre ei, dar asta este viața. Mergem înainte, trebuie să-i încurajăm. Ăștia sunt”, a afirmat Măldărășanu.

Cred că una dintre Craiova și U Cluj va câștiga Cupa. Bine, mai întâi Craiova trebuie să se califice. Oțelul este o echipă foarte incomodă, cu șansa ei. Dacă se va califica Craiova, atunci una dintre Craiova și U Cluj.

- Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

Mai multe știri din Cupa României:

FĂRĂ PRECEDENT! Mititelu jr. își atacă în plin tatăl și îl numește principalul vinovat: „Napoli n-a făcut în viața lui echipa la Craiova! Să plece toți!”
FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI (0-0, 2-4 la pen)
FĂRĂ PRECEDENT! Mititelu jr. își atacă în plin tatăl și îl numește principalul vinovat: „Napoli n-a făcut în viața lui echipa la Craiova! Să plece toți!”
Padula și Pa și Cupa! Fundașul lui FCU Craiova a ratat decisiv de la punctul cu var și FC Voluntari e în semifinalele Cupei României Betano!
FCU Craiova - FC Voluntari 0-0 (2-4 la penalty-uri)
Padula și Pa și Cupa! Fundașul lui FCU Craiova a ratat decisiv de la punctul cu var și FC Voluntari e în semifinalele Cupei României Betano!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Maimutica.Gigi
Maimutica.Gigi  •  04 Aprilie 2024, 07:29

Cine va bate!?... Voluntariul!?.... Pe Dinamo cu ajutorul arbitrilor ticăloșiți ii urcați pe garduri!.... Că voi jucați un fotbal corect, fără aranjamente, cumetrii și reciprocități, da!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează