FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - U CRAIOVA 1-0

Supercupa României // GALERIE FOTO Remarcă total neinspirată a comentatorului TV, după gestul lui Arlauskis cu Craiova

FOTO: captură Pro TV +4   FOTO
FOTO: captură Pro TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 21:32

CFR Cluj a învins-o pe U Craiova, 1-0, și a cucerit Supercupa României.

Prima repriză a disputei din Supercupă dintre CFR Cluj și U Craiova a fost una extrem de tensionată, fotbaliștii celor două echipe fiind foarte nervoși.

Cel mai relevant exemplu este cel al lui Giedrius Arlauskis, portarul campioanei României, care a "explodat" după o fază în care apărarea clujenilor a fost luată prin surprindere de olteni. Glavina a fost aproape de gol în minutul 34 în urma unui contraatac al craiovenilor plecat după o eroare a lui Sebastian Mailat, cel mai tânăr jucător din echipa CRF-ului. 

Arlauskis a sprintat până la 20 de metri de poartă pentru a-l certa pe Mailat și a fost calmat cu greu de colegii săi. Ionuț Angheluță, comentatorul TV Digi Sport, post care a transmis partida alături de PRO TV, a avut un derapaj la adresa lui Arlauskis, spunând despre acesta că "a uitat să-și ia pastilele". 

Vezi și:

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (35)
lobbyone
lobbyone  •  14 Iulie 2018, 22:06

Si ca sa clarific mai departe , panseluta asta este suporter infocat fc fcsb . E genul de om care nu intelege rostul justitiei , legile din tara asta sau cum functioneaza societatea noastra (inca crede ca fc fcsb e steaua) . El este fîcîsîbîist . Evident ca e frustrat pe Arlauskis , considerand ca e principalul motiv pentru care fc fcsb nu a devenit campioana .

xxrapi
xxrapi  •  15 Iulie 2018, 00:01

Si ei sunt la fel ca si Dvs. DE UNDE MANANCA , ACOLO LATRA! De ce oare mereu aveti articole(mereu de bine!) desppre FCSB sau CSA STEAUA? Simplu , ca ei va "ajuta",intrun fel sau altul! Altfel,am observat ,mai cu seama in prima parte a jocului, ca sportiviii craioveni aveau nume si interventiile lor din timpul jocului erau, "excelente,la minge,inteligente..." Asta e... Nu fiti suparati...ca sunteti la fel lor!

reddogsv
reddogsv  •  14 Iulie 2018, 22:41

Dacă cei de la Gigisport si de la Pro tv *** nu i-ar mai aduce osanale unui pastor ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează