FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

3 nume noi la reunirea lui Dinamo » Care sunt jucătorii pe care Miriuță i-a cerut la pregătire

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 13:01

Dinamo se va reuni pe 8 noiembrie, iar antrenorul Vasile Miriuță va avea trei jucători noi la pregătire.

Vasile Miriuță a stabilit ce jucători dintre cei împrumutați vor fi prezenți luni la reunirea lotului.

Astfel, fundașul central Mihai Popescu și fotbalistul de bandă stânga Vlad Olteanu au fost rechemați după jumătate de an la Voluntari, iar "câinii" vor plăti o sumă compensatorie pentru că i-au readus pe cei doi în această iarnă. Totodată, atacantul Daniel Popa se va prezenta la antrenamente după ce-a fost la Botoșani în toamnă. 

Echipa din Ștefan cel Mare va efectua pe10 ianuarie vizita medicală și se va pregăti la Săftica până pe 14 ianuarie 2018. Dinamoviștii vor efectua în perioada 15-26 ianuarie un cantonament în Cipru, la Limassol.

În aceste zile, Dinamo negociază pentru transferul lui Ronaldo Deaconu, mijlocașul celor de la Chiajna. (Vezi aici detalii)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
sadikul
sadikul  •  04 Ianuarie 2018, 15:04

Dinamo se va reuni pe ''8 noiembrie'' , iar antrenorul Vasile Miriuță va avea trei jucători noi la pregătire. ..si sarbatoresc Sfintii Mihail si Gavriil :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

622674784501836
Florin Dobrin  •  04 Ianuarie 2018, 20:50

punem pariu ca dispare si dinamo??????? or reusit sal termine tinichelele astea, gunoaie ordinare , totusi raman suporteri care pot sa le ceara socoteala in toate modurile posible ,, rusine mai *** ca ati mai distrus o echipa,,, eh TU BORCEA UNDE ESTIßßß???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  04 Ianuarie 2018, 19:35

Miriuta trebuia sa se ceara singur la "olitza"!Dar nici o nadejde!Nu pleaca pana...nu ii salveaza de la retrogradare!Nu asta, a fost noul obiectiv propus de el?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează