FOTBAL  »  Superliga  »  

7 scurte » CFR, între "campioană meritată" și "chior în țara orbilor"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 09:30

7 scurte - rezumatul rapid al celor mai interesante subiecte recente remarcate de Cătălin Țepelin, redactorul șef al Gazetei Sporturilor.

Cinci comentarii:

1. Aplauze pentru campioni! Arlauskis, Vinicius, Camora, Djokovici, Culio, Țucudean - bărbați adevărați, luptători, fotbaliști cu normă întreagă. Plus un mix ciudat, dar câștigător între truda tăcută a lui Conceicao, curajul începătorului Minteuan și fotbalul crispat al lui Dan-Petrescu-strategul-care-nu-zâmbește-niciodată. Triumful a fost explicat cel mai bine de Deac: „Am fost echipa cu ciocul cel mai mic și care a muncit cel mai mult”.

2. Totuși, senzația de „CFR, chior în țara orbilor” rămâne. Și va trece doar cu tratament european. Dacă genunchii clujenilor se vor înmuia din nou în fața unor amatori în preliminarii, medaliile de aseară vor fi transformate în tinichele de ironiile rivalilor. 

3. Ultimele 15 minute ale meciului de aseară au fost dureroase pentru Craiova. Clujenii s-au dat la o parte de câteva ori în propriul careu, dar oltenii, în loc de golul pus pe tavă pentru 1-1, au reușit doar un festival de lufturi leșinate. Cam atâta energie poate inspira un antrenor pe care îl pocnește somnul când e fotbalul mai dulce.

4. Ceea ce putea fi o finală a campionatului a devenit acum un meci inutil. FCSB - CFR se va juca în ultima etapă cu tribunele goale și cu miză zero. În mod normal, titularii ar trebui să primească liber de azi, pentru că și așa au vacanțe extrem de scurte din cauza preliminariilor timpurii sau a Europeanului U21. 

5. Halep în alb și negru. Tocmai a depășit-o pe Serena Williams și poate deveni în curând jucătoarea în activitate cu cea mai lungă perioadă consecutivă în top 10 WTA, de unde n-a ieșit de peste 5 ani. Fantastic! Pe de altă parte, a pierdut 9 din ultimele 12 finale și pare a dezvolta un blocaj de tip FCSB. Foarte des aproape de trofeu, mai rar campioană.

Plus două recomandări:

1. Documentarul "Maradona" va fi lansat luna viitoare. Mai jos e trailerul filmului:

2. Imaginile weekend-ului: un judoka a fost descalificat după ce i-a căzut telefonul din kimono în timpul luptei pe tatami. Greșeală de amator, nu i-ar strica să ia lecții din Liga 1, unde telefoanele sunt „palmate” cu grație pe băncile de rezerve.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
100347531193909
Ilie Ionescu  •  13 Mai 2019, 11:11
Postat de minell73 pe 13 Mai 2019, 10:54

Activist gigist pupator de moaste,viitura asta cum o numesti tu,ani de zile a donat sute de puncte fcsb-ului. Daca berbecul suprem a fost la tas,iar viitorul a intors armele,asta nu este vina decat a interlopului piperean. Nu va faceti ca uitati cooperativa din trecut pe axa fcsb-viitorul-botosani.

Un ignorant notoriu. Steaua a fost la TAS pt ca Viitura a jefuit la drumul mare, cu ajutorul astrei (sapunaru), craiolgutei si chefereuljui plus arbitrii. Si goliciunea capului tau trimite la o prietenie Steua, Viitorul Botosani, care s-a soldat cu ce??? Exista vreun titlu sau trofeu deturnat din cauza asta asa cum s+a intamplat din 2016 incoace!! O natafleata, nealabetizat care polueaza netul cu tampeniile lui!

observator_federal
observator_federal  •  13 Mai 2019, 11:02
Postat de Ilie Ionescu pe 13 Mai 2019, 10:38

"Sa fie omenie" este sloganul cooperativei de play-off !!! Si a fost in ultimii ani multa omenie, mai multa si nesimtita decat pe vremea lui J Padureanu si R Pascu. In 2016, omenia lui Dinamo pentru Astra. In 2017, omenia astreie, craiolgtei si chefereului pentru Viitura din Ovidiu, in 2018 omenia arbitrilor a Viiturii si Astrei (radunovic) pentru insolventii lui pazcany-varga, iar in 2019, omenia Viiturii (din nou!) si a Sepsi (pe linie de partid), precum si trocul mizerabil cupa-campionat cu astra. Prea multa omenie cooperatista ne-a dus la periferia Europei, cu campioana mincinoasa, blatuita, de rasul amatorilor bucatari, ospatari din Luxemburg, Andorra si San Marino. Asta este Romanica, asta este fotbalul mioritic!

Băi fecesebistule, termenul ”omenie” l-a introdus în fotbalul nostru chiar Gigi Becali... iar cuvântul ”mioritic” nu ar trebui folosit în mod peiorativ (mai ales că un cioban conduce destinele echipei ce-i poartă lui numele și ție ghinion).

aldo_m
aldo_m  •  13 Mai 2019, 11:01

CFR TOT CU 11M CAMPIOANA CFR DACA NU PRIMESTE 11M NU CASTIGA SA NU SE MAI CHEME CFR SA SE CHEME 11M

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close