FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Acuzat că ar fi luat bani negri, Adrian Ambrosie îi răspunde lui Florin Prunea: „Sunt mizerii! O să dea socoteală în instanță!”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2019 10:52

Adrian Ambrosie, președintele executiv al celor de la Poli Iași, a reacționat la afirmațiile predecesorului său, Florin Prunea, potrivit căruia s-ar fi luat bani negri din transferurile golgeterilor Andrei Cristea și Dylan Flores la CSU Craiova, respectiv Sepsi.

Poli Iași n-a mai reușit performanța de anul trecut și a ratat play-off-ul pe ultima sută de metri. În exclusivitate pentru Gazetă, fostul președinte, Florin Prunea a punctat la cald:

„Iașiul nu avea cum să intre în play-off atâta vreme cât și-a vândut cei mai buni jucători, pe Andrei Cristea și pe Dylan Flores. A fost semnul că de fapt nici nu a interesat-o play-off-ul. Iar dacă cineva de acolo i-ar chema la o discuție pe cei din conducere, ar putea afla probabil că s-au încasat mai mulți bani din cele două transferuri, dar nu prin club. Asta e ceea ce se vorbește în lumea fotbalului românesc”.

Adrian Ambrosie: „Florin Prunea este invidios”

Adrian Ambrosie, actualul președinte executiv, atacat în mai multe rânduri de Prunea, n-a ezitat să-i răspundă și de data aceasta, amenințându-l mai nou cu tribunalul.

„Mizerii! Prunea nu știe cum se ajunge în play-off, pentru că n-a fost niciodată acolo. Este normal să fie invidios pentru performanța Iașiului din sezonul trecut, cea mai mare după plecarea lui. De fapt, de doi ani are timp liber să fie criticul de serviciu și să născocească tot felul de can-canuri. Pentru afirmațiile calomnioase, cine le face va trebui să răspundă în fața justiției”, a punctat Adrian Ambrosie.

70.000 € primit Poli de la Sepsi, în schimbul lui Flores. Un jucător pentru care directorul general Horia Sabo susține că a avut ofertă de 400.000. În contul lui Cristea, ieșenii i-au primit împrumut pe Gardoș și Burlacu

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  04 Martie 2019, 11:21

Dl Ambrozie raspunde unor aluzii..( se vorbeste cu..."probabil.., nu cu "stiu sigur"), deci ...pare ca "se simte cu musca pe caciula:". E limpede, daca vrei in play off nu-i vinzi pe cei mai buni ! Oricum Iasul pare a fi la capatul ..rezistentei financiare. Desi , dupa parerea mea echipa este bunicica, iar daca are liniste nu va avea probleme in play out.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează