FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Adi Petre revine în Liga 1! Reacția lui Gigi Becali » Când se oficializează transferul

Adrian Petre (22 de ani) are drum liber spre UTA
Adrian Petre (22 de ani) are drum liber spre UTA

Articol de , - Publicat marti, 02 februarie 2021 20:33 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 21:22

Adrian Petre (22 de ani) are drum liber spre UTA! Gigi Becali, patronul lui FCSB, și-a dat acordul ca atacantul să revină la echipa care l-a lansat în fotbalul mare.

I-am dat voie să se ducă la UTA, nu mai activăm al doilea contract”, a declarat Becali pentru GSP.ro. Mutarea ar urma să fie oficializată cel târziu joi.

Petre a dezamăgit și la Cosenza, unde a fost împrumutat de FCSB la începutul sezonului. Acum, vârful este la un pas de UTA. Cel mai probabil, în următoarele 6 luni, Becali ar urma să achite o bună parte din remuneraţia jucătorului care se ridică la 15.000 de euro lunar. 

FCSB renunță definitiv la Adrian Petre

În momentul în care a venit la FCSB, Adrian Petre a acceptat situația refuzată luna trecută de Haruț. A semnat două contracte: unul valabil pe un an și jumătate și altul care îi prelungea șederea până în 2024. Evoluțiile slabe l-au determinat însă pe Gigi Becali să nu mai activeze al doilea contract. Astfel, Petre va deveni jucător liber din vară.

Adrian Petre, dezamăgitor și în Italia

Adrian Petre a evoluat în șapte meciuri pentru Cosenza, în Serie B - 0 goluri. Nici în Cupa Italiei nu a spart gheața, a oferit doar o pasă de gol în turul trei al competiției, când formația sa a învins-o pe Monopoli, scor 2-1.

Adrian Petre la FCSB:

  • a semnat în februarie 2020;
  • a fost transferat din Danemarca, de la Esbjerg, pentru 500.000 de euro;
  • a jucat 15 meciuri;
  • a reușit 3 goluri.

800.000 €este cota de piață a lui Adrian Petre, conform Transfermarkt

Ciprian Marica, înainte de Dinamo - FCSB: „Rămâne un derby”

Citește mai multe articole despre FCSB:

Gigi Becali, prima reacție după ce a aflat că Octavian Popescu ar fi monitorizat de Juventus: „Doar așa îl dau! O să vedeți, nici cu Man nu m-ați crezut”

DDB, acuzații puternice înaintea derby-ului cu FCSB! De ce fanii-acționari vor neapărat control antidoping

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (18)
ioan1964
ioan1964  •  03 Februarie 2021, 00:29

UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  03 Februarie 2021, 00:05

Si atacantul lui Gigi cu cine a semnat bai *** de la marele canal terlekom? Puneti titluri la mishto ca sa va citeasca *** di dr. taberei si din damaroaia!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

markthegreat
markthegreat  •  02 Februarie 2021, 23:52
Postat de petroburgener pe 02 Februarie 2021, 22:52

De ce dinamo era echipa retrogradata?

pentru ca si daca se facea clasamentul in functie de mediae de puncte per etape si daca rmanea clasamentul asa,vitanul barzesti tot era retrogradata direct. cum Steaua din liga 1 a terminat pe 5 chit ca mai avea inca un meci pe care daca il castiga urca pe locul 3,asa si vitan barzesti trebuia retrogradata. nici acum nu imi vine sa cred ca fiecare echipa din liga 1 a renuntat pentru urmatorii multi ani la cateva sute de mii de euro anual doar sa pastreze *** aia de echipa in liga 1. oricum se desfiinteaza anul asta,nu au cum sa plateasca datoriile. deci practic astia inainte sa se desfiinteze au facut rau intregii ligi dpdv financiar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează